Jr Rekrutt: Kontrollert åpning på Norway Cup med to av to

Bærum Jr Rekrutt-Sunndal Jr 3-1  (1-0)

Ferien er offisielt over og gutta starter høstsesongen med Norway Cup. Riktignok har vi seg hør og bør hatt en oppkjøringsperiode i forkant av denne perlen av en turnering, men kamper har vi ikke spilt siden «Dovre falt».

Dagens første motstander var Sunndal. Ett googlesøk kunne hjelpe oss frem til at de ligger som nr 2 i sin serie i Møre og Romsdal og at de som klubb sender 5 lag ned til Oslo. Det er ikke all verdens av info. Mindre enn hva Robert Mueller har på president Trump, men mer enn hva skribenten kunne få frem på sin første eksamen i Hebraisk.

 

Så er høstsesongen i gang!

Sjefen sjæl er klar for høstjakta!

Innledningen på kampen er jevn. For oss er underlaget uvant, og vi finner ikke helt flyten. Heldigvis sett med Gule briller så kan vel det samme sies om motstander Sunndal og. Så vi lever helt ok så langt.

Bedre blir det utover 1.omgang, og bedre blir til bra når Martin Kjenaas sender oss i ledelsen. Etter skåringa så tar vi mer over, mens Sunndal er mest farlige når de får dødballer. Da sender de opp nærmest hele laget og hele fylket inkludert Namsmann, Fylkesmann og hva enn som er «høyere på strå enn Fylkesmann».

Så traff vi «fugl» på første jaktlag

Rett før pause så kommer Sunndal på farlig kontring, men Kristian Storstrøm er god en mot en og får presset spissen ut av balanse. Så avslutningen er like svak som Mugabe sin forsøk å skjule valgfusk i Zimbabwe.

 

2.omgang:  Mer om valget i Zimbabwe, Mer av Martin og flere mål!

 

Om 1.omgang var en jevn affære uten de store høydepunktene, så ble 2.omgang noe mer fyrverkeri. I alle fall oppgraderte Kinaputter!  Vi har funnet mer ut av banen og hvordan vi burde spille på det underlaget. Omtrent som Francesco Molinari gjorde på avslutningsrunden nylig under The Open. Da har man en god seiersoppskrift.

Samtidig skal det nevnes at Sunndal kommer til sine sjanser, men det er mest på dødball av ymse kvalitet, så vi klarer å rydde unna.

Nok en dødball for Sunndal. Nok en gang utenfor.

Etter hvert så kommer vi til flere avslutninger, og til slutt betyr det mål. Nok en gang med ne Martin, men denne gang signert med etternavn Slåtsveen. Da er det tydelig at kampen i praksis er over, og dagens mest spennende moment er i grunn hvem som vinner valget i Zimbabwe. I skrivende stund (kl 22:20) så er det ikke noe resultat derfra, og tradisjonen tro så tar det nok noen dager. Det positive er at ZANU-PF ikke er gitt å vinne slik de har gjort på alle mulige vis de siste 38 årene. Så får vi heller satse på at resultatet her foreligger når jeg skriver referat fra en forhåpentlig finale sent i uka!

Med kontroll på kampen så får vi gjort en rekke bytter, og det er fint av flere grunner:  Flere får spilt seg inn, samtidig som flere får hvilt seg litt. For det ventet ny dag mot ukjent nivå på motstander senere på kvelden.

Vi fikk til mer spill langs kanten utover kampen

Ukjent er ikke vår tredje målskårer for kvelden. «Mr. Bærum» Markus Relbo leker seg slik Mugabe gjorde i 38 år, dog med litt andre virkemidler. Uansett så betyr hans lek med lærkula 3-0 med noen minutter igjen.

Nesten…

Kanskje nettopp fordi kampen er punktert som et sykkeldekk under broklassikeren «Paris-Robaix, så klarer Sunndal å komme seg til ett spillemål. Jeg står på motsatt halvdel, men det ser tydelig ut som en «Autostrada» i midtforsvaret vårt. Kanskje det gikk noen søte jenter fordi?   Uansett…deres spiss skårer alene med Julian. Uansett «Scheiße» …vår tyske sisteskanse likte ikke helt den på tampen av kampen.

Det ender 3-1. I en kamp vi ble stadig bedre, og vi skapte nok mest sjanser sett under ett. Da er vi gang!

Oppdatering kl 22:25.  Vi vant også vår 2.kamp med sifrene 7-0 over Bækkelaget.  Fortsatt ingen indikasjon på hvem som blir Zimbabwes neste president. 

 

De tørre kampfakta:

Bærum Jr Rekrutt-Sunndal Jr 3-1  (1-0)

1-0 Martin Kjenaas

2-0 Martin Slåtsveen

3-0 Markus Relbo

3-1  Ukjent…

Ingen kort

Tilskuere:   Alt fra 20 til 300….. gikk mange søte jenter fordi. Usikker på hvor mange som stoppet opp for å se på gutta