Jr Rekrutt: Høstmørket kom tidlig

Bærum Jr Rekrutt- Øvrevoll/Hosle Jr  0-0 (0-0)

Kalenderen viser september. Som betyr ulltepper, gjerne med flere lag, når man skal sette seg til rette for kamp på Sandvika Stadion. Like sikkert som surt vær er at man teller flere forfall pga skader, suspensjoner og sykdom. De tre S`ene er av negativ sort.

Heldigvis så har vi i Bærum som en av to klubber fire juniorlag. Så ja, man må stokke om på kabalen, men det går alltid an å stille slagkraftig lag. I dag hadde vi med fire fra jr 3.

Coach Jens i samtale med jr 3spillere før kampen.

 

                                                               Ok innledning

 

ØHIL har respekt for oss innledningsvis. Det eller redd for å gå tom for bensin tidlig. For de lar oss trille ball. I og for seg greit for oss, men vi møter en viss mur i siste tredjedel av banen. I løpet av de første 10 minuttene skjer det ikke stort, så håpet er at kaffen i kiosken er kruttsterk!

Gradvis så klarer vi å åpne forsvaret, og etter 12 minutter kommer vi i overtall 3 mot 2. Dessverre er vi mindre treffsikre denne gangen.

ØHIL satser på kontring, og er nære etter noen minutter etter at vi besøkte deres målområde. Heldigvis så er selve avslutning fra skrått hold, og dårlig vinkel betyr at Julian har kontroll!

Like etterpå så mener jeg, uten at det er verdt rare kronene, at ØHIL blir snytt for straffe. Dommer frigir og vi kommer rett opp i en ny kontring. Pasningene sitter bedre, dessverre kan ikke samme sies om avslutningen. Stolpen er i veien.

Der og da så snakket vi iherdig i speakerbua om at dette måtte da ende med mål! Sant nok, kun minuttet etterpå så bygger vi opp langs siden. Ballen slås riktig 90 grader inn, kun en svak avslutning hindrer at vi tar ledelsen.

Begge lag har nok av sjanser og rom på banene, men i dag er ingen av lagene gode nok til å utnytte det. Dermed bærer det på nytt av sted til kiosken for påfyll av sort krutt i kruset!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Ny omgang, ny formasjon …ingen uttelling!

 

Starten av 2.okmgang er skummel. Etter kun et spilt minutt, så burde ØHIL ha skåret. Deres sjanse kommer av at vi gir bort en gavepakke i forsvar, og kun en Julian i full strekk hindrer en marerittstart.

Etter denne sjansen innledningsvis så ta vi mer over. Samtidig er vi høflige verter, for vi gjengjelder bommen i det 51 minutt, da vi kommer alene med keeper, men skyter rett på keeper som står rett i midten av målet.

Det var vanskelig å løse opp i motstanders 16-meter

Nå kommer høstmørket sigende, i takt med vindkast og duskregn. Vi kryper tettere sammen, og det kan antagelig sies om spillet og. Det spilles på mindre flater og det virker nærmest som vi skal leke stolleken «Luxembourg-versjon». Altså for trangt, og det hele er ufarlig på den store scena!

Skal jeg klare å fylle mer enn en A-4 side, så må jeg spore av, for så å snakke om nominasjonen til Brett Kavanaugh til den amerikanske høyesterett! Der skjer det stadig ting.

På «Kadda» derimot skjer det mindre og mindre. Hadde det vært inngangspenger, så burde vi refundert.

Til tross for «slakt» nå , så er det sjanser. Begge veier, men det vil seg ikke.

Nervene oppe i bua er i høyspenn på overtid, da ØHIL får frispark fra farlig distanse. Heldigvis for oss gule er ikke foten ladet med noe annet enn våt krutt.

Så det ender 0-0. Vi kårer kaptein og ex-ØHILspiller Karl Henrik Sundt Meyer til banens beste. Han kan varme seg på en stor pizza fra Deli Di Luca, Ramstadsletta