Jr Rekrutt: Høstens første tap

Bærum Jr Rekrutt-Ullern Jr 1   0-3 (0-1)

På torsdag 07.09 skulle gutta ut i duell mot et av ligaens beste lag, Ullern. Med seier ville vi gå forbi dem på tabellen, og for alvor være med igjen om en topp 3 plassering. Det var høst i lufta, flomlys, og vi skulle forsøke med 100% innsats  å fortsette den gode trenden vi er inne i.

 

1 omgang blir som forventet. Ullern har mest ball innledningsvis, vi ligger lavt i banen og kontrer. Vi har to svært gode muligheter som burde blitt omsatt til mål, men det ville seg ikke helt foran mål denne kampen. Ullern på sin side har også et par kjempesjanser. I det 30 minutt slår Ullern en corner som ender med klabb og babb i feltet. Ballen ender opp på vår 5 meter, med en haug av begge lags spillere imellom ballen. Ullern får til slutt kriget ballen over målstreken til enorme protester fra hjemmelaget. Samtlige gule spillere klarer ikke å skjønne hvordan dommeren ikke så  at det både var hands og stygt spill fra Ullern-spillerne, men hverken linjedommer eller hoveddommer sier de ikke så noe. 1-0 Ullern.

1 omgangs siste femten minutter tar vi over banespillet, og viser at også vi har ferdigheter med ballen i laget. Vi får vridd spillet over på kantene, samtidig som vi tidvis finner Aalvik i mellomrommet.  Vi får annulert et mål for offside før pause, og har også et par andre gode muligheter. Samtidig mangler vi presisjon på siste 1/3 som gjør at vi kunne burde, og kunne skapt flere store målsjanser.

 

Vi går til pause med stilling 0-1, og går ut igjen etter å ha justert inn hvordan vi ønsker det høye presset. Og vi skal ha all ære for hvordan vi angriper 2 omgangen. Vi får til det høye presset bedre enn i første omgang, og tvinger Ullern til å slå langt. Vi får også et par gunstige brudd. En midtbanespiller hos Ullern får også sitt andre gule tidlig andre omgangen, og  vi øyner for alvor muligheten til å få med oss poeng. Kanskje burde vi herfra og ut utnyttet 11 mot 10 på en bedre måte, ved å være mer tålmodig med ball og la de løpe. I stedet blir det mye langpasninger, vi går på oss mange brudd, og kampen bølger frem og tilbake. Dette skyldes nok også at vi etter hvert ser svært slitne ut.  Vi er en mann mer, men Ullern er dessverre fra det 60 minutt og ut vel på høyde med oss. De scorer 2-0 , før de kontrer inn 3-0 like før slutt. Vi har skudd i tverrliggeren, redning på streken, og flere enorme sjanser vi dessverre ikke klarer å få inn i kassa.  Det er ingenting å si på at Ullern vinner kampen, men 3-0 er langt ifra riktig ut fra antall skapte målsjanser fra begge lag. Vi var veldig effektive da vi slo de 2-0 i vår, og veldig ineffektive når vi taper 3-0 i dag.

 

Nå gjelder det å restiturere riktig, brette opp ermene, og kline til mot Nordstrand førstkommende søndag!

 

Takk for oppmøte!