Jr Rekrutt: En smak av det som venter oss fremover

Bærum Jr Rekrutt- Asal FC 0-0 (tror det var 0-0 til pause og)

Forutsetningene før kampen var greie. Med seier eller uavgjort så ville vi vinne gruppa, få walkover i første runde i sluttspillet og få verdifull hvile. For motstander var uavgjort eller seier også godt nok til respektive, avansement eller gruppeseier. Motstander Asal var et sammensatt lag fra bortimot hele verden, og hadde tatt 4.plass i juniorklassen under Dana Cup. Dog sliter de med skader, og kan ikke hente inn forsterkninger. Så med mer skade eller suspensjoner så ville de spille i undertall.

Antagelig kombinasjon av avansement og få spillere (les:lite krefter) så la de seg paddeflate. De hadde sin kampplan, noe vi aldri helt fant ut av

Fosen med badeballen som ble brukt i 1.omgang (men som ble bytta i 2.omg. Ballen altså, ikke gutten)

Det er nærmest slemt å skrive opp og i mente om denne kampen. For det blir ingen «Simarillion» eller «Markens Grøde».  Kanskje «Sult»…det kan jeg strekke meg til. Dog uten Hamsun sin hang til kvinnehat eller tysk forkjærlighet.

Så det som burde nevnes er at 1.omgang er halvveis, halvsjanser og halvhjerta!

Vi hadde god kontroll bakover. Her ved Kristian Storstrøm.

 

                                                                                  Vi tar over kampen!

 

Riktignok så var vi sjelden presset under i lengre perioder, men en mild bris av en hårføner i pausen strammer opp. Jo lengre 2.omgang skrider av sted, jo mer ball, flere pasninger og mer sjanser skaper vi. Samtidig så er amerikanerne lagt seg så bakpå, se de kan nok få sommerjobb som president Trump sin ønskede mur mot Mexico. Vi fant knapt nok en sprekk, og aldri stor nok til å snike en familie igjennom. Langt mindre en simpel fotball.

Relbo leter etter løsninger

Så jeg skal ikke holde dere lenge på pinebenken ved å dikte opp for mye fanteri. Vi kommer riktignok til noen store sjanser på slutten. Et på frispark, men ingen rekker frem med en uklipt tånegl.

Da er det greit nok med uavgjort. Vi kan leve med det. For det betyr walkover i morgen, så er vi klare for nye kamper fra torsdag av!

«blirru med å spæl Fortnight tæl langt på natt, nå som vi skaffa oss fridag»

De tørre kampfakta:

Bærum Jr Rekrutt-Asal FC 0-0 (0-0)

Mål:  Ingen

Kort:  Ingen

Tilskuere:  Flere tilskuere enn mål og kort til sammen.