Jr Jenter: Livet er ikke noen Hollywoodfilm

Bærum Jr Jenter- Holmen Jr Jenter 2-3 (0-2)

Jaja og cha-cha-cha….så var det duket for årets første hjemmekamp, sent i august. I takt med en sval sol og dalende blader. Forholdene var det ikke noe å si på, i tillegg stilte Sigmund opp i «bua» med musikk og rytmer som kunne inspirere.

Holmen er helt klart best ute på «parketten» innledningsvis. Lokal speiding viste at de stilte med mange som egentlig skal spille 3 div damer med opptil fire økter i uka. Omtrent det vi har på en god måned. Da inkluderer jeg når vi spiser kjeks og diskuterer 90-talls pop.

De røde jentene spiller «hatt i hatt» med oss de første 20 minuttene, og burde/skulle skårt flere mål. En mix av iherdig forsvarsspill og Flax gjør sitt til at vi holder stand en stakket stund.

Men som mot Høvik forrige uke, så «måtte» det bare skje til slutt. Alene med Kathrine (velkommen tilbake) så setter den hurtige spissen inn ledermålet.

Bortelaget presser og det ligner på ishockey når man er i Box play (en mindre). Vi kjemper og klarerer, men klarer sjeldent å bygge opp eget spill. Noen halvsjanser har vi, men når Holmen går opp til 0-2 minuttet før pause så er ikke ufortjent.

Hvor er ballen?

Kyarachā no tsuyo-sa

Det er en halvveis bevart hemmelighet at skribenten har to år bak seg med Kendo! Som er japansk sverdkunst. Der lærer man mye om indre styrke og derav tittelen som jeg fant frem etter å ha vært innom på: www.oslokendo.com/

Jeg klarte aldri mer en to graderinger, så jeg er en glorifisert pokemon i beste fall. Uansett, det jeg vil frem til er at overskriften betyr karakterstyrke

Tøff kjemping om ball!

Her leverer jentene i bøtter og spann. Samtlige vil, og veldig mange får til! Slik kommer vi inn i kampen både i sjansestatistikk og med skåringer! Håpet tennes som en stavkirke på 90-tallet når Andrine Romnæs skårer 1-2 med like mye tid igjen som det «Greven» fikk for bl.a stavkjerkebrenning.

Med ca 70 minutter spilt så er håp blitt til tro- Hallejula! For Mathilde Næss fyrer av en rakett ikke sett siden Sputnik. Over keeper fra 20 meter og i GOAL! 2-2. Nå tror vi nesten at vi kan gå på vann!

Vann blir til bitter vin

Det er åpent hvem som vinner nå. Begge lag har sjanser, selv om bortelaget nok har mest spill. Vi forsøker og innsatsen står til laud!

Dessverre blir håp om god årgang snudd til papp-varianten fra innerst i Harjedalen, da bortelaget skårer på 89:43. Igjen: ikke ufortjent, men vi håpet på en Hollywood-ending! Hvis det skal være en film som passer må det bli noe a la «gutten i stripete pyjamas» eller «The Notebook».

Så det ble verken poeng eller noe Oscar/Amanda-statue på oss! Det dere skal ha jenter er:

Veldig mye skryt for god innsats, lagånd og måten vi kommer tilbake på! Slikt vil det bli poengfangst av!

Uklart bilde i dårlig lys