Jr Jenter: Kontur av samspill ga tre poeng

Bærum Jr Jenter- Kjelsås Jr Jenter 3-0 (0-0)

Yes yes…tredje kamp for året etter to knappe tap. Nok en gang stilte vi med mange (takk til Westlie og Johnsen).

I tillegg dukket Pundsnes plutselig opp også, så «the old band got back togheter».

Gjengen i hyggelig passiar

Takket være god hjelp fra Einar og Bjarte så var jentene klare for kamp. Jeg sjonglerte litt vel mye denne kjølige augustkvelden, så kjekt med kvalifisert bistand!

Når jeg kommer til avspark, så ser vi tydelig et kampbilde. Det er som vi skulle malt et bilde med akryl. Jentene i Gult stråler betydelig mer enn sola, og skaper sjanse på sjanse. Dessverre var det brenning av sjanser ikke sett siden Greven «lekte med fyrstikker» på 90-tallet.

Lisa var solid på backplass

Så til tross for klart spilleovertak i 1.omgang, så går vi til pause på 0-0.

Dont Stop Believin…

…sang Journey tidlig på 80-tallet. En sang som siden har blitt spilt og referert til i hjel av sportslag.

Dog er referansen god, fordi samtlige Gule presset på. Er lite man vet i livet, men det hadde vært veldig rart om vi ikke til slutt ville skåre.

Selv om man kanskje begynte å tvile når vi bommet mer enn Domracheva gjorde når hun skjøt stående når det skulle vært liggende:

Gjelder å ha fokus

Så til slutt banket vi i stykker ketsjupflaska. Ekstra moro er at det er våre egne som står bak! Emilie Wilhelmsen Tho som gir oss årets første ledelse etter 55 minutter 😉

Dagens bestemann: Emilie Wilhelmsen Tho trøkker til

Det er lite som forandrer seg i løpet av kampen. KJelsås har riktignok noen gode enkeltspillere som kunne skårt på kontring. Men som lag er vi bedre, og tidvis byr vi opp til bygdedans a la Stryn, når vi sentrer rundt omkring!

2-0 kommer på straffe som Vilde sender i mål! Er ikke noe tvil når Dønskis beste jenter er med!

Er ei heller tvil om hvor dette vil ende. Vi skaper og spiller til applaus! Emilie rekker nok en skåring når hun hamrer den ned i hjørnet!

Så vi vant, ekstra moro at dere er fortjent! Samtidig så er jeg og jentene takknemlig for velvilje og holdning hos damespillerne som bidrar + trenerduoen Westlie/Johnsen som gir tommel opp!

Mathilde løper fra både motstander og treneren i rosa genser 😉