JR Elite: Uavgjort i generalprøven mot Skeid

Skeid jr Elite- Bærum jr Elite 1-1

 

Befriende sent på lørdag så tar vi turen inn til Oslo, og opp til Nordre Åsen. En kjent bane for de fleste, og en arena Bærum har spilt mange jevne kamper mot de rødkledde Skeidgutta.

Det skal fort vise seg at i dag er det ikke noe annerledes. Egentlig er dette en fortelling om to helt ulike omganger. Så la oss hoppe i det, og se hvor mange som klarer å henge med videre i denne fortellingen om to omganger.

Tett duell langs kanten. Her ved Tin

Tett duell langs kanten. Her ved Tin

Vi blir tatt helt på hælen, og vi er det klart svakere laget helt fra første avspark. Skeid er bedre enn oss i alle faser av spillet, med og uten ball. Det er kun god lagmoral og arbeidsinnsats som gjør at vi går til pause med kun 0-1 underlag. Forsvaret og keeper får godkjent, ellers var det lite å se til av det tidvis glitrende spillet vi viste gjennom tre kamper i Leeds og omegn.

Da er det godt å se at pausepraten bar frukter, for det letter et gult hjerte at vi hever oss i 2.omgang. Klart, det skulle ikke så mye til. Men vi hever oss betraktelig. Vi setter en fin kasse ved Erik Tønnesen, og ut derfra til siste fløyte går bærer det preg av at gutta har slitne bein etter mye aktivitet de 10 siste dagene.

IMG_9828