Jr Elite: Storseier på middels dag

Bærum Jr Elite- Follo Jr Elite  3-0  (1-0)

Det er ikke gull alt som glitrer heter det, og i dag var det lite som glitret. Være seg været, spill eller tenning. Dog skal vise menn ha det til at det finnes mye mer enn glitter og stas her i livet, blant annet kampen om 3 poeng som var særdeles viktige for begge lag.

Vi presterte årsbeste i forrige kamp mot Stabæk, så om ikke flytsone, så kunne vi i det minste bygge på en solid prestasjon. Det skal tidlig vise seg at vi ikke er i samme fyr og flamme som sist. Kanskje regnet slukket vår gnist?  Uansett så var det ikke samme tenning ute på banen. Heldigvis for oss gjaldt dette også motstander Follo. Merkelig i og med dette var en klassisk «6-poengskamp».

Klassisk tøft oppgjør om viktige poeng ventet (Bilde: Knut Omholt-Jensen)

Som nevnt litt halvveis av begge, dog er Follo nære med å få det første viktige målet i en slik kamp. Heldigvis klarer de å brenne selv på en regnværsdag.

Vi slår knallhardt tilbake ved å ta ledelsen i det 11.minutt. Victor Sandsmark drar av to spillere og legger den i lengste hjørnet. Den prestasjonen varmet mer enn de småkalde vaflene i kiosken.

1-0!  (Bilde: Knut Omholt-Jensen)

Follo er så absolutt med, i alle fall om man tenker ballinnehav. Dog så skapes det lite. Er mye trilling av lærkula, men i siste 1/3del så finner de ikke ut av vårt forsvar. Som hadde Lasse ute med skade og Sivert borte på middag hos NTG. Heldigvis så stepper de andre opp og er tette som grensen mellom Nord og Sør-Korea.

 

                                                         Kapteinen står frem!

 

Det er mange måter å varme seg på denne kjølige sommerkvelden. Varme varer i kiosk, vannet som omgir området holder visstnok 21 grader, eller man kan søke ly i klubbhuset. Uansett hva man foretrakk så håpet vi spillet i 2.omgang skulle holde oss varme, slik at vi slapp å gjøre OL-floka.

Det håpet er nok ikke helt berettiget skal det vise seg. Spillet er verken fugl eller fisk. Det fine er at tiden går, og etter hvert som den gjør det så fester vi et lite grep om kampen. Det meste av sjanser er det vi som står for. Men dette ble ingen Russland-Saudi Arabia.

Dolkestøtet kommer i et 70 minutt når kaptein William Naper setter ball ved siden av keeper etter en fin stikker i bakrom. Follo tar telling, mens vi spretter lett rundt på kanvassen.

William Naper i fint driv!   (Bilde: Knut Omholt-Jensen)

Nå mistet Follo det som var av håp og gnist. Så kampen faller ytterligere i nivå. Det som skjer er ikke verdt 10 kroner i inngangspenger engang. Heldigvis så er det gratis å se!

De som holdt ut hele kampen fikk jo helt på slutten (85 min) et vakkert mål. Håvard «Harvard» Hjermstad slår et fint legg og der putter Bastian sitt første obligatoriske mål for oss Gule! 3-0 og «game, set and match» som Rafael Nadal så ofte får høre når han spiller tennis på Roland Garros!

Håvard løser det meste om dagen!   (Bilde: Knut Omholt-Jensen)

Hadde det dog vært barnefotball og cornere som hadde avgjort, så ville bortelaget vunnet. På slutten er vi helt passive, og vi gir bort 6-7 cornere. Det positive her er at vi får terpet defensiv dødball. Ikke at det virket som vi trengte, for vi sto kampen ut uten å slippe inn mål.

 

                                                     Oppsummerings time

 

Vi vinner 3-0 på en middels dag. Så vi får pusterom nedover. Vi er aldri svakere enn Follo, men samtidig savnet jeg den gløden vi viste mot Stabæk. Samtidig ikke minst spillet vi hadde mot de Blaa fra bygda oppe på Bekkestua.

Defensivt er vi solide kampen igjennom, mens på det offensive så er det fortsatt ting å ta tak i på søndagstreningen.

Det har vært en hektisk periode, men nå er det en 4.div (Lyn borte) og en Interkrets (LSK borte) får dere kan få tid til å lese Hemingway i solsteiken!

Så glad blir man når man innser man kan bruke uker på å lese Hemingway 😉    (Bilde: Knut Omholt-Jensen)