Jr Elite: Poengdeling mot «Fugla»

Bærum Jr Elite- Lillestrøm Jr Elite  0-0 (var visst 0-0 til pause og gitt)

Kampen om overlevelse i årets ypperste Interkrets selskap er spiss. Det er fire lag som kjemper om den bitre sisteplassen, fra bunn og opp:  Follo, Sarpsborg 08 (gratulerer med EL-spill!), oss og Ham-Kam. Som de fleste av dere vet, så er det 14 kamper, så hvert eneste poeng er like verdifullt som olje vil være i 2050.

Vi innleder kampen sterkt, og står for det som er av muligheter. Dog så mangler vi avslutningen med stor A. Defensivt så holder vi stand, selv om det virker skummelt sett fra tribuna. Skal jo informeres at det ikke er lys helt ennå (skal være klart 6.september), så mulig tørre linser bidrar til skjevt Gult syn. For ordens skyld…det er vi som var Gule i dag. Sågar helgule. LSK stilte i helsort.

Dette var vår startelver:

Dog er ikke bare stengt i kiosken tidlig, foran begge mål er det også som president Trump sin våte drøm:  Ingen og ingenting slipper forbi. Så vi går til pause med 0-0

Vi murte igjen (Foto: Knut Omholt-Jensen)

 

                                                                           To like omganger

 

Egentlig kan jeg bare «copy paste» det jeg skrev fra 1.omgang over til 2.omgang. For mye var likt. Vi fester grep, skaper det som er, mens vi defensivt har kontroll. Fra sidelinja er vi livredde dødballer, som frem til nå har vært vår akilleshæl. Heldigvis unngår vi i stor grad det i dag. Så vi rir unna brisen, om det kan kalles for det.

Dessverre så brenner vi to store sjanser i 2.omgang.

Avslutningen endte rett på keeper (Foto: Knut Omholt-Jensen)

Så det ebber ut i en kjedelig 0-0. Kjedelig fordi vi er nærmest, men det ene poenget kan fort bli verdifullt. Sarpsborg 08 og Follo spilte også målløst, mens Kamma tapte. Så situasjonen er lik forrige runde, unntatt at vi har en runde mindre å spille. Så ørliten fordel oss. Vi tar det vi kan få i høstmørket.

Nå venter Zhao Lei, rødvin og en god bok foran peisen!

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=292

Lasse Hauge Norderud ble BB og kan ta seg en liten shoppingtur på Sandvika Storsenter!