JR Elite: Klar bedring i spillet mot Fjellhammar

Bærum jr Elite-Fjellhammar jr Elite 5-1 (4-0)

Vår tredje kamp for sesongen, og på motsatt halvdel sto nyopprykkede Fjellhammar. En relativt ukjent motstander for oss gule.

Fra avspark setter vi et visst press, og ballen befinner seg mest der den hører hjemme. Nemlig på motstander sin halvdel. Dagens tilskuere har knapt rukket og fått spist de utmerkede vaflene fra kiosken, før vi setter 1-0. På dødball kommer Lindqvist som svenskekongen selv, og kontant på hodet som betyr 1-0 for oss. Det gir trygghet, og vi fortsetter med tidvis godt spill. Det er ikke alltid vi finner veien helt til nettsus, men de fleste på Kadda kan nytte kaffe og noe å bite i, uten at det er noen fare for at det setter seg i halsen!

IMG_0366

Så det kommer nok ikke som noen overraskelse at vi setter 2-0 drøye 10 minutter etterpå. Fullt fortjent, og det etter en fin enkeltmannsprestasjon av Tin. Skrått fra 7 meter setter han ballen i motsatt hjørne.

Inn mot halvtid er vi det bedre laget, og vi maler på som Michelangelo gjorde i det Sixtinske kapell. Kanskje vi ikke har helt samme kunstneriske nivå på våre mål, som hans takmalerier. I alle fall så kommer vårt tredje for kvelden ved at vi har en kombinasjon på høyresida, før Jakob chipper den inn på bakerste stolpe hvor Dauda vant duellen og kan lett sette sin første kasse for året!

 

IMG_0371
Vårt fjerde mål kommer som et resultat av godt lagspill, vi bryter på egen 16meter. Ola «Aquilani» Moe tar noen touch før han dunker den presist i bakrom på Lamin, som løper fra alle. Lamin setter den kontant nede i lengste hjørnet. Til de spesielt interesserte så betyr det at jeg trenger minst 9 mål til av vår kraftkar på topp, for å slippe å svømme Kalvøya rundt.

Oppbygning av spill

Oppbygning av spill

Hva kan vi si om 2.omgang? Vel, når man leder 4-0 til pause så er det lett å miste «trykket». Den fellen går vi tidvis i her og. Det blir litt for mye enkeltmannsprestasjoner, og løpene kommer ikke helhjertet lengre. Det betyr at vi er jevngode mot de hvitkledde, og ting går mer på autopilot. Allikevel setter Dauda sin andre for dagen, og øker til 5-0.

Etter den skåringen så venter vel alle på sluttsignal, minus høyrekanten på Fjellhammar som ser sin mulighet å løpe igjennom. Det får han til, og 5-1 reduseringen er et faktum.

Dette blir en kamp uten de altfor store ord, og dertil mangel på Churchill-sitater. Samtidig så skal vi være fornøyd med en rekke ting. Vi viser bedring i bevegelsesmønsteret, vi holder mer på ball og noen av målene kommer som et resultat av godt lagspill.

Så både spillet og vaflene varmet i runde 3 av årets interkretssesong!

Dagens målskårere viser muskler: Lindqvist, Tin, Dauda og Lamin

Dagens målskårere viser muskler: Lindqvist, Tin, Dauda og Lamin

Neste hjemmekamp er torsdag 10 april kl 18 mot Ham-Kam.