Jr Elite: Flere spørsmål enn svar?

Bærum Jr Elite- KFUM Jr Elite 2-2 (0-0)

Tilbake til G19 Ekstra-serien! Det har vært frem og tilbake, men nå er det bestemt at det er nevnte serie som skal fullføres. Så er vi på blanke ark i Interkrets A i 2021!

Blanke ark så det ut som vi trengte mange av i dagens kamp mot de unge kristne fra Ekeberg. For dette ble en kamp der vi burde notere ned en hel del, samtidig som at vi nok ikke ble så klokere på hvor vi står.

Her var dagens 11er:

Ingen lander noen knockout-slag

Første omgang er i grunn i samme tempo hele veien. Motstandere som tar og føler på hverandre, uten at man lander noe mer enn et par små «jabbs» for å bruke språk for boksning! Begge lag ligger kompakte og de som håpet på sjanser på tribunen måtte i så fall se ned på telefonen og hva som evt streames rundt om i fotballverden!

På Sandvika Stadion var det godt gammalt britisk oppgjør. Dagens Championship om du vil.

Det er i grunn ikke mer å si om de første 45 minuttene enn som så. Til gjengjeld ble det action i omgang numero dos!

Vi speidet etter sjanser!

Ned og opp!

Omgangen starter med et stort overtak til KFUM! De eier ballen og triller den kontrollert seg imellom. Etter noen minutter så får de etablert såpass med press at vi føler oss tvunget til å klarere uten en plan. Som igjen fører til mer press mot vår eget mål.

Når det har vart noen minutter, så må vi til slutt kapitulere. Etter 54 minutter er det ikke noe å si på at gjestene tar ledelsen. Slik fortsetter kampbildet til ca halvveis ut i 2.omgang.

Da kjører vi inn noen nye folk, deriblant Noman Safi! Vi får mer ro med ball på midten og vi biter oss fast stadig høyere i banen. Fem minutter etter at Noman kom inn, så er han ikke snauere enn at han utligner. Et skudd fra 17 meter ned i hjørnet og «Bærum Bærum» durer over anlegget!

Nå er vi litt i dytten, og det skapes noen sjanser. Aldri det helt store, men godt å se vi har meldt oss på igjen. Etter 80 minutter får bortelaget et frispark fra skummelt hold. 17 meter, god vinkel mot Felix i vårt mål. Ballen slås over mur og såpass hardt at den går forbi Felix. 1-2 til «Beethovens 5. symfoni» og det er 10 minutter igjen.

Det kjempes ut på der i takt med at selve spillet avtar. Kampen igjennom minner mest om Luton-Wrexham eller der omkring. I alle fall ikke noe å utsette på vilje og innsats.

Det er nettopp de to komponentene som gjør at vi rett før fulltid utligner etter at ballen har vært innom alle spillere i KFUM sitt felt. «Ping-Pong», og til slutt så sørger Jakob W S for orden på resultattavla! 2-2 i grevens tid… 89 minutter.

2-2 og vi gikk for seier!

Nå viser vi trøkk og tæl og skaper noen sjanser. Vi skårer faktisk og ved Arvesen på nok en godt langskudd! Tror vi. Så ser vi assistentdommer har flagget oppe. Hoveddommer jogger bort. Vi håper, de snakker..avgjørelsen faller:

OFFSIDE!

Her innser vi at 3-2 er FAKE NEWS!

Så det som kunne blitt en real sluttspurt ender som Northug sine siste år i langrennssporet. Det var ikke som gammal storhet, men vi så gnister.

Da passer det å avslutte med Bjørn Eidsvågs låt «Gammal drøm»:

Du og eg har ein gammal drøm
ein drøm som aldri dør
og me ska visa heile verden
det kan bli bål av gamle glør