JR Bredde: Vi viser hvorfor vi er ubeseira!

Høvik Jr- Bærum Jr Bredde   2-5 (1-1)

Alle visste forutsetningene foran kveldens kamp, og de fleste visste tidspunktet for selve kampstart. De som ikke gjorde kom i bil der man brøt lydmuren. Så vidt jeg vet er det heldigvis ikke mye elgtråkk her i området.

Samtidig hadde vi en utfordring der vi hadde noen «golfpros» som skulle nyte livet på den franske rivieraen, så undertegnede var ute med fiskestang og plukket opp forsvarsspillere på vei hjem fra Roma en sen lørdagskveld.

Så vi stilte lag, et godt lag, men med god plass på benken. Egentlig ikke, fordi det regna og vi la alle bagene under taket.

Vi får en drømmestart. Eller er det egentlig en forbannelse? For Thurs setter sin mulighet rett fra avspark og vi leder 1-0 etter 15 sekunder!  Problemet er at nå trur vi alt blir så såre enkelt, og hadde NRK lagd tv-serien «Minutt for Minutt» her i kveld, så kunne programmet hett «Hvordan senke seg minutt-for-minutt».

Ikke mye å se på i 1.omgang

For du verden som vi la oss ned på motstanderens nivå. Pasninger ble bommet på over en lav sko, mens vi var lite effektive foran motstanderens mål. Så at Høvik utligner og skaper nerve etter ca 30 minutter er ikke ufortjent.

Enda verre blir det når Balder får to gule og dermed marsjordre etter 43 minutter. Rett eller galt av dommeren spiller ingen rolle. Det er ingen som tør å si imot Erdogan lengre heller…Så som en vilkårlig tyrkisk journalist «ut av spillet med deg».

Vi holder 1-1 til pause og går inn. Der tar vi en lengre pause, ikke ulikt hva Vegard og Kasper antagelig gjorde på Ios. En real timeout. Først litt kjeft, så rolig analyse. Vi finner en diagnose, og håper vi har rett medisin. Eventuelt kjøre ren kvakksalver-stil og bare gutse på med ljug, faenskap og fandenivoldskhet.

dav

Vi legger om litt…fordi vi må. Til 4-2-2-1. Ukjent, men det skal vise seg å funke.

For du verden. Vi er mye bedre. Skulle ikke så mye til å være bedre, men markant forbedring er til applaus. Nesten så man skulle tro vi hadde vært med Therese Johaug.på apoteket i Italia!

Fra første spark så skjønner gutta at vi må løpe mer, takle tøffere og snakke tydelig. For til tross for en mann mindre, så virker det som vi er to mann mer!  Det er ingen tvil om hvor seieren havner fra nå av.

2-1 er med samme kar som ved det første målet: «Mr.Lyskestrekk». Heldigvis så er viljen til å presse seg inn der såpass stor at løpet og målet kommer. Det at dommeren har sluttet å blåse offside (til forskjell fra 1.omgang) hjelper også.

Når vår egen Pogba-signering leverer sakene med 3-1 like etterpå, så kan jeg nesten bevilge meg en tur til kiosken. Espung er vår egen Pogba om noen lurte.

Fra nå av og ut kampen, så er det ett lag. Vi er fullstendig overlegne, og trenger nesten ikke sette innpå Jens som dukker opp etter pause. Jeg gjør det allikevel, for å ikke risikere skade/slitasje på spillere til lørdagens siste kamp. Jens bukker og takker for spilletid ved å avgjøre det hele alene med keeper til 4-1 etter ca 70 spilte.

2.omgang var verdt et nærmere åsyn

Vi rekker en til før kampen er slutt, det samme gjør Høvik. Så det ender 5-2 på en dag der vi ikke hadde nok fokus og der vi fikk noen utfordringer kastet mot oss etter hvert i kampen. Samtidig så viser vi hvorfor vi er favoritter til å vinne serien nå:

Vi løser utfordringer, problemer og annet som en gjeng. Samlet og rolig. I tillegg til at det jobbes 24/7 for å være på ballen med logistikk. Så nå har vi en matchball i siste serierunde. Et poeng mot Jardar holder til seriegull, Italiatur og glitter og stas!