Jr Bredde: Sliteseier mot et heroisk Skeidlag

Bærum jr Bredde- Skeid Jr Bredde 4-1 (0-0)

Overskyet og med fare for regn var værvarselet. Når kampen skulle spilles på Kalvøya er det ofte et omen. Men regnet uteble, og vi sto dessverre ikke noe til side for at det var overskyet. Slitne, umotiverte og noe daft preget oss fra før oppvarming. Det hjalp lite med jogging og «possesion» før kamp, det ville seg ikke. Man skulle nærmest tro vi ikke ville være der.

Det som ble redningen er at det ville vist ikke motstander heller! Under oppvarmingen så tittet jeg bortpå de, og de var kun 11 stk. I tillegg til få, så skremte ikke størrelsen oss noe heller. Vi skjønte tidlig at om de skulle skåre, så måtte det skje langs bakken eller ved at vi serverte de noe gratis på vår halvdel.

Vi sparker i gang kampen, og det skapes noe halvveis. Utover i første omgang så tar vi mer over, og vi skaper noe på ulikt vis. Det som ikke er bra er at vi brenner mulighetene som «Greven» i sin tid tente på stavkirker. Fra kort hold, lengre hold, og fra dødball. Bein, stolper og keeper er alle i veien fra at vi kan trykke 1-0 til oss på resultattavla.

Ballen ville ikke over linja!

Ballen ville ikke over linja!

Når intet av det overnevnte hindrer oss, så blir det dommeren som annullerer når vi banker inn en retur fra et frispark.

Jeg er relativt kortklipt om dagen, men jeg forsøker å rive ut det håret jeg har. Det er frustrerende at intet går vår vei. Slik fortsetter omgangen, og til pause så står det målløst på «Øya»

Tordentale på «Øya»

Pausepraten går til to ting. En positiv, og en negativ. Det positive er at vi kontrollerer kampen i de fleste faser. I lufta, langs bakken og at vi skaper like mye som en nyrik russer i Thailand. Det som er negativt er at avkastningen er like lav som om jeg skal investere i et spillesyndikat fra Putin sitt hjemland!

Videre så blir jeg forbanna over at vi virker så daffe. Man skulle tro hele gjengen er rammet av leddgikt og at været gjorde oss til en gjeng bingospillende pensjonister. I og med kampen gikk kl 18, så kunne vi like gjerne tatt en ettermiddagslur (eller tidlig kveld).

Etter at jeg hadde skremt det som var av vilt dyreliv på Kalvøya, så tok vi i gang med 2.omgang. Nå er vi noe bedre, men vi gjør oss ikke fortjent til roser. Kanskje litt smågammel konfekt på øverste hylle på Narvesen. Som har støtt i støvet.

Vi starter 2.omgang som vi gjorde i hele 1.omgang. Ballen traff metallet, keeper og luftrommet over «tverra». Når et godt innlegg fra Jacko blir smelt opp i tverrligger og ut fra 2 meters hold, da er jeg mer som Napoleon etter Waterloo. Kortvokst og resignert.

Heldigvis så viser vi moral, og hadde det vært speakertjeneste på Kalvøya så burde vedkommende spilt «Halleluja»-koret av Handel.

FOR JA, nå klarte vi på mulighet nummer 7 endelig å omsette i gangbar valuta. Nå er vi i føring, 1-0 etter ca 60 minutter spilt.

Det tok tid før vi klarte å passere mållinja MED ball

Det tok tid før vi klarte å passere mållinja MED ball

Vi fester grepet, og vi gjør et bytte som er gull verdt!  Gianni kommer inn, og som sin navnebror i Milan på 60 og 70-tallet (Gianni Rivera) så blir gråstein til gull! Rett fra dykking på 15meters dyp og proppfull av Nitrox 32, så bryter vår italiensk «Fratelli» ballen på egen halvdel, løper opp som Usain Bolt og venter, venter og venter med å legge en pasning til Jackson. Den blir slått perfekt og vi klarer å doble ledelsen. Like etterpå så gjør 11 hardtarbeidene Skeid gutter noe som skal være umulig. De skårer på en dødball. Innlegget er godt nok, men vi er i snitt 20 cm høyere og skal ta hodeduellene om vi se går ned på knærne som en katolsk korgutt!

Den gang ei, og kampen gis førstehjelp for de rødkledde. 2-1 til oss, og med 20 minutter igjen.

Det er derimot ikke kyndig førstehjelp som gis, for håpet dems er like kunstig som Liverpool sitt stadige gullhåp i Premier League. Kun 2 minutter etter redusering, så banker Muland inn 3-1 og «pustemaskinen» slås av for pasient Skeid.

Vi rekker også 4-1 med KP, som banker ballen opp i netttaket som en israelsk missil. Treffsikker, og den gjør skaden komplett.

2-0, den smakte!

3-1, den smakte!

Totalt sett en ok kamp, men jeg er ikke fornøyd med at vi var daffe under og i startfasen av kampen. Det positive er at vi tidvis skaper mange angrep, og at det holder til at vi rykker opp til 3 plass på tabellen. Det kan feires med en neve Bamsemums!

Takk til dommer og en gjeng kjempende Skeidgutter som fortjener et rungende «Sa-Sa-Sa Skeid Skeid Skeid» for innsatsen!

 

Dagens friske pust (av Nitrox 32): Gianni

Dagens friske pust (av Nitrox 32): Gianni