JR Bredde: Seier i jevn kamp mot Vålerenga Damer

Vålerenga Damer A- Bærum Jr Bredde   2-3  (1-1)

Er vanskelig å vite hva vi skulle møte, og hvordan kampen skulle bli. Lagene i dag lever i to verdener. Vi har en trener, Vålerenga har flere trenere+fysio og egne supportere. Vi hadde en far på tribunen. Få av gutta har damer, så vi står med manko på cheerleader-siden også.

 

Vålerenga var godt organiserte

 

Kampen ble spilt i Valhall, og godt var det. For det snødde sidelangs med orkan styrke. Vi klarer etter en ulovlig sving og innkjøring å finne p-plass foran Valhall. Da er det gledelig det er tørt, varmt og fine forhold innendørs. Når jeg finner kioskautomaten som både har sjokolade og smurt lefse, ja da er livet godt.

Gutta kjører sine vante «drills» på oppvarmingen, vi legger oss i en 4-2-3-1 og skal med det måle oss mot Toppserielaget Vålerenga.

Vi har et lite initiativ tidlig og tar også ledelsen etter bra oppbygd spill langs kanten. Husker jeg rett så var det Magnus som skåra.

Like etterpå er «Enga» i vår 16meter etter ett innlegg. Bo løfter foten for å klarere, den er litt høy, men ingen er i umiddelbar nærhet. Allikevel så hører vi fløyta. «Ok, indirekte frispark tenkte vi».  Neida, dommer dømmer straffe til tross for ingen kontakt. Er jo vanskelig å få kontakt når man er alene innenfor 5-meteren. Så situasjonen er merkelig. Er ikke ofte man får Tinder-match om man bor i Sibir, men dommer er av en annen oppfatning. STRAFFE til hjemmelaget.

Man kan heller ikke si de har betalt for verken den avgjørelsen, eller dommerhonoraret. For de 2750 ble det vi/jeg som betalte. Så korrupsjon er det ikke snakk om.

Uansett, det er straffe. Den slås hardt og derfor godt. 1-1 etter ca 15 min spilte.

Vi faller et hakk, det blir mye en mot en, og vi blir stoppet stort sett rundt offensiv 16-meter. Et positivt element er at vi er gode defensivt, og vi slipper lite til bakover.

God kontroll bakover. Her er debutant på juniornivå; Sigurd (Som spilte hele kampen

Vi skårer 2-1 og det er kaptein og selvutnevnt målgarantist CLU som står for den. Nå har det gått noen dager siden kampen, så jeg husker ikke hvordan målet var. Det jeg husker er at vi leder 2-1 til pause, og at den ikke kan holdes lang, fordi 3 av Vålerengaspillerne skal rekke fly og landslagssamling i Algarve.

Så det er «på`n» igjen etter noen kjappe bananer og bytter. Vi er 15-16 og har med en spennende prøvespiller (Martin). Han klarer seg godt, og ryktene vil ha det til at breddesjef Massimo jobber med et kontraktsforslag. Mulig banken sprenges nå.

Vi går opp til 3-1. Om jeg husker lite av 2-1, så husket jeg i alle fall målskårer. På 3-1 er jeg pinna-dø usikker i skrivende stund.

2.omgang er generelt et lite steg ned i prestasjonene, og midten er ikke like god. Det merker vi etter hvert, for vi bli tunge i pusten. En annen prøvespiller (Gunther) velger selv å bytte et sterk løping i imponerende 20 minutter.

Prøvespillerne fornøyde på benken i 2.omgang

På slutten får Vålerenga sin redusering, men det skapes lite mer. Så det ender med 3-2 seier. Hurra for oss!

Nå venter Frigg jr hjemme på Kadda kl 16 (om Frigg kan flytte den fra kl 17 til kl 16 da)

Takk til dommertrio, den ene faren på tribunen og resten av gjengen som utgjorde det Gule kruttet på en middels dag.