Jr Bredde: Rot og knot, men med et glimt av håp!

Bærum Jr Bredde- Haslum Jr    6-0 (3-0)

Enkelte dager så skriver referater seg selv, i dag er virkelig ikke en slik dag. For all del, er nok å skrive om. Samtidig så vil jeg få post traumatisk stresslidelse om jeg gjenopplever alt. Vel, jeg får finne en flaske whisky og rable ned noe.

Forholdene var med oss. Stadion, sol, saft og altfor mye frukt. Det er ordna forhold når bredde spiller.

Gutta får god oppvartning!

Så skal det nevnes at gutta kom presist i dag og, og det verdsettes! Så langt, så godt.

Vi kunne vært flere, men jeg velger å stille med 13 stk. Det er ikke det smarteste jeg har gjort.

 

                                                               Ineffektive

 

Frem til nå har jeg vært negativ, men vi viser rett nok at vi er det klart beste laget i denne kampen fra første spark. Vi triller, de moser. Vi har en plan, de er som det franske militæret!  Så vi fester et grep.

Det er målet som lar vente på seg. Vi kommer alene…bommer. Vi bruker kant…ingen har lang nok tå på innlegget. Vi skyter og vi treffer keeper. Akkurat da jeg liveoppdaterer på facebook, så tar Kasper ansvar.

En deilig suser. Eller kremmerhus som det het i mine ungdomsår. Seieren var aldri truet, men det er godt å få uttelling!

Like etterpå står samme vordende lege frem igjen. Nå fra skrå vinkel og kontrollert 2-0 til oss gule.

Omgangen fortsetter i samme spor, minus uttellingen. For det blir tørketid igjen. Det brennes som vi skulle vært satanister på samling i skauen.

Knall og fall

Rett før pause så ordner Bo 3-0 etter rot og knot i 16meteren.

 

                                                              Cruisekontroll

 

Det er ikke så mye å si i pausen. For vi forsøker, og uansett hva vi hadde gjort så er vi det klart beste laget. Så vi vet vi vinner, men vi blir enige om to fokuspunkter. Disiplin i jobbing hjemover når de treffer på en «måke-ball», og dernest at vi involverer kantene i større grad!

Virkeligheten så løser vi dette som når landa er «enige» om FNs klimamål. Skjønn enighet i forkant, men det blir allikevel brutt så sant hverdagen(2.omgangen) melder seg. Så enkelte ganger burde Haslum utnytte det. Men spesielt Henrik D er god bakover, og er raskt på rett sted!

 

                                                       Albansk spillemafia på besøk?

 

Fremover er vi som nazi-Tyskland i 42. Det går fremover, men mest fordi motstanden er svak. Slik kommer vi til talløse sjanser. Dog bommes det over en lav sko. Man skulle nærmest tro vi hadde gamblet online på 3-0 som sluttresultat.

Som det heter i eventyr: «det gikk tider og stunder» før neste mål kommer. Det er Bo sitt andre for dagen. 4-0, ca 65 min spilt.

Haslum resignerer slik general Lee gjorde under slaget på Appomattox!  Så vi burde virkelig kjøre over de rødkledde. Noe vi i og for seg gjør på midten, men vi velger for ofte en egoistisk løsning inne i boksen.

Birk spiller seg inn i varmen

Det er først når Haslum står med hoftefeste og knebøy at Bo ordner hat-trick, før Marius A like før slutt setter inn 6-0 etter et godt soloraid!

Så ja, 3 poeng og 6-0 ender det. Allikevel er jeg ikke fornøyd. Da tenker jeg mest på det offensive. Det er både lov og naturlig å bomme, men i den grad vi gjør her kan vi ikke være bekjent med. Det vil straffe seg om det fortsetter mot bedre motstand.

Vi beholder tabelltopp foran Nesøya som vi møter i neste runde. Den kampen vil langt på vei avgjøre serietopp frem mot sommer. For så mye er bedre er Nesøya, og vi….om vi har fokus på rett sted!

 

Dagens tre stjerner:

***      Posthumt til Abraham Lincoln som ble skutt på denne dag i 1865

**       Bo.  Hat-trick belønnes med noen stjerner

*Kasper. Et vakkert mål, et ordinært. Gode driv på kanten.