JR Bredde: Når uavgjort føles som tap

Vollen Jr- Bærum Jr Bredde  3-3  (0-2)

Ja, la det ikke være noen hemmelighet. Det ble uavgjort. Veien til det kan det skrives lange avhandlinger på. Jeg skal forsøke å gjøre det nå, forhåpentligvis uten å banne eller forbanne.

For vi stiller sterkt i dag! Fra keeper (Andre) og til topp (Emil) så er det solid. Vi spiller i vår vante formasjon, er ute i god tid og legger i grunn godt til rette for å levere en solid prestasjon mens sola ennå skinner på bygda!

Klare for kamp. Vi skinte så lenge sola gjorde det samme. Så ble det natta…

Når kampen er i gang, så starter vi best. Vi er småfarlige, spiller bedre og skaper mer. Det betyr ofte mål, selv om det i dag skal ta lang tid før det skjer. Samtidig er Vollen innom oss fra tid til annen. De er ikke ufarlig, men det slås mest langt. Spesielt keeperen til Vollen er god med beina. Han tok frispark som var til og med på midten. En potensiell kicker i amerikansk fotball nå som draften nærmer seg.

Klokka har passert en halvtime da vi på et løp ved Kasper kommer fri, til tross for skarp vinkel så setter han inn 1-0 til oss Gule og det må sies å være fortjent. Ut i fra både spill og sjanser.

Det har ikke gått mange minuttene til før vi dobler vår ledelse. Denne gang på straffespark. En fra hjemmelaget holder i feltet, og det lengre enn hva Jan Thomas gjorde med sin Christopher når de en gang giftet seg. Slik bli det straffe av om det skjer i fotball

Emil gjør ingen feil, og vi øker vår ledelse til 2-0. Så langt går ting slik vi er vant til og vil ha det.

Situasjonen vår blir enda bedre når Emil på et gjennomløp bli felt og dommeren viser direkte rødt kort til en på Vollen. Nå har vi jo en kampball langt nede i buksa. Vi har matchball og server.

Det står seg slik til pause, og den trekker ut i tid. Vollen går inn, mens vi nyter frukt ute.

Det ble store rom begge veier i 2.omgang.

Dessverre så coacher jeg dårlig nå, for jeg legger om til to spisser. Vil understreke at det ikke er spissenes feil, men min formasjon som det vil vise seg i 2.omgang som skaper ubalanse i laget.

Vel og merke er vi gode i starten, og det tar kun 3 minutter (48 om du vil) får vi tilsynelatende punkterer kampen på en overgang og 3-0. «Ivers» er sikker fra 30 meter og inn.

Det som skjer fra nå av og inn til siste fløyte er noe av det mest bisarre jeg har opplevd. For like etter vår 3-0 gåll, så får Vollen frispark i god/farlig posisjon og de skrur den fint inn og klamrer seg til håpet med den 1-3 reduseringen.

Husk kjære leser at vi er en mann mer. Vi bruker ballen greit, vi spiller og tidvis finner hverandre offensivt. Det betyr muligheter det, men vi brenner. Mest av alt på grunn av Vollen sin eminente keeper. Som er banens beste og lengste. Han har nok en rekkevidde fra Vollen til svenskegrensa, og han benytter seg av det. På innlegg, skudd og en-mot-en så redder han.

Vi klarer ikke punktere kampen, og da skjer det som ligger i lufta. De reduserer til 2-3 på en flott overgang der vi hele veien er skrittet bak.

Vegard har vært stabilt god i hele år, men her har vi tellefeil i forsvar.

Nå får kampen nerve, og vi har kanskje en ulempe at vi har mange russ på laget. For det er slitne kropper og hoder der ute. Innsatsen og viljen er det intet å si på, men i praksis får vi ikke ut det vi er kapable til.

Så serverer vi dem 3-3 på grunn av et pasningsvalg som er dårligere enn hva ca 21 % av franskmennene i kveld gjorde ved å stemme Le Pen. Det sier sitt.

Vi presser på og viser god moral. Vi er så nære, så nære ved en rekke anledninger. Det er stolpe, keeper og utenfor. Alt annet enn mål.

Hadde jeg vært Asker Fotball så hadde jeg klagd over at vi ikke fikk straffe på overtid når Jacob blir voldtatt i feltet, men det er ikke derfor vi «taper» i dag. Vi får kun med oss et poeng fordi vi serverer dem fra forsvar, men mest av alt fordi Vollen sin keeper er veldig god.

Om franskmennene gjorde (som oss) dårlig valg i kveld ved å stemme Le Pen, så er det heldigvis ny valgrunde 7 mai og for oss allerede neste søndag til å reise kjerringa (og da ikke den gale franske dama).

MØKKAKJERRING!!

Vi skal være 100 % på når vi gjester Stabæk på Nadderud.

Dagens bestemann er Kasper Oftebro som er med offensivt og defensivt. Får også en gåll takket være iherdig jobbing.