Jr Bredde: Målrikt mot sympatiske Snarøya

Bærum Jr Bredde- Snarøya Jr Bredde  16-0 (7-0)

Det var virkelig duket for fest i dag! Sola skinte, nesten alle var presise og vi stilte i like drakter! Det virket nesten om vi var et sats-lag fra gode gamle dager. Det skulle vise seg tidlig og ofte at vi hadde en god dag med gammel årgang, ikke ulikt hva Twin Peaks forhåpentlig innfrir med i morgen på HBO!

Bob er like skummel nå som i barndommen! Grugleder meg til i morgen!

Vi har initiativet fra første spark, men Snarøya holder unna i starten. Allikevel så er det klare tegn på at vi er bedre. For ballen er mest på dems halvdel, med de grønne løpende for å jage ballen. Når det er sol og rundt 20 grader, så koster slikt krefter.

Vi skal ikke gå igjennom alle målene, for da må jeg ha tilgang til mer pergament (som er mitt foretrukne skriveunderlag). Like tilfeldig som livet selv, så er det noen som nevnes, mens andre glemmes eller forbigås i stillhet.

Som alt nevnt, så hadde vi tidlig banespillet. Det tar bare litt tid før det lar seg få utslag på måltavla. Etter omtrent kvarter så får vi betalt. Fra der av, godt betalt.

Emil skårte, dommeren skrev til pennen knakk

Angrepene er varierte, enten det er i bakrom, langs kant eller at vi krangler oss til ballen fordi vi flytter opp presshøyden og gjenvinner ball høyt opp på Snarøya sin halvdel. Så 1-2-3 og 4 skåres mellom 15 og 30 minutt.

 

                                                                   Brødrene krutt!

 

Så er det på bytte med vært første bytte. Av naturlige årsaker så er det sjelden jeg nevner bytter, de er stort sett like interessante som å se på Samiske Nyheter, men noen ganger er det jo en gladsak på! Vi fikk ikke en flokk reinsdyr av fylkeskommunen, men vi bytter inn lillebror Ulfsrud. Som heter Thomas til fornavn.

Thomas var et positivt innslag!

Inn på midten sammen med sin 5 år eldre bror. Enda mer gledelig er det at han biter godt fra seg. Uredd, treffer på flere pasninger enn en vilkårlig norsk landslagsspiller og mest av alt:  HAN SKÅRER! Vårt femte og hans første kommer fra en pasning, så et skudd der han plukker opp returen!

Jeg gleder meg til Twin Peaks-premieren i morgen, men i dag er det brødrene krutt som kan glede seg!

Vi rekker to til før pause, slik at kampen er like avgjort og død som den tyske hæren etter slaget i Leningrad i 1944. Null håp, utslått og demoralisert.

Takket være et «hemmelig prosjekt» så ble pausen lang. Så vi er inne i garderoben, drikker vår saft og spiser druer, epler og annet som like gjerne kunne vært servert som mat på Senterpartiets landsmøte!

Om jeg sa noe som var mer eller mindre klokere enn Slagvold Vedum skal ikke kommenteres, men jeg er kort og tydelig på at vi må holde fokus oppe. Det er nøkkelen for å fortsette vårt gode spill.

God stemning på benken i pausen. Her ved Thomas, Vetle, Oskar, Hulk Hogan og Ronaldo

 

                                                     Ny omgang, samme trykk!

 

Gledelig nok så holder vi trykket oppe. Det spilles samstemt som Oslo Filharmonien!  Det er mange nye fjes i 2.omgang. Vetle, Oscar «packer» med flere skal få sine velfortjent minutter på både banen og i sola. Så mål og brunfarge satset vi på som vinneroppskrift utover 2.omgang!

Målene renner inn. Faktisk flere enn i første omgang. Så la meg gjøre det slik: «ingen nevnes, ingen glemmes». En god gammel lærerstrategi dette! Funker som gressbrann på australsk villmark!

Vetle kom inn i pausen og gjorde sakene solid!

Totalt så blir det 16-0, ingen kort og ei heller skader. Det er viktig, for neste uke venter tøffe Ullern på bortebane! Gnir jeg litt på spåkula mi, så står serien mellom oss og de hvitrøde fra oslo vest. Så vinneren av neste ukes kamp har en klar fordel i serien!

Til slutt skryt til Snarøya! Til tross for en tøff kamp for de, så var de alltid fair og kjempet hardt! Tommel opp

PS! Til aller slutt…. nevnte jeg at jeg gleder meg til premieren på Twin Peaks i morgen?

Nå er det på tide med en «a damn fine cup of coffee»