Jr Bredde: Kampen var en seriefinale verdig!

Bærum Jr Bredde- Ullern Jr Bredde  1-0  (1-0)

La oss bare ta forutsetningene:  Vi er 6 poeng bak Ullern, men med to kamper mindre spilt. Går de to kampene som på våren, så skal vi ha 6 poeng der. Det som var tindrende klart i dag var at vi ikke kunne tape. For da var det game, set and match Ullern.

Fra første spark, ja allerede på oppvarming så merket vi på begge lag at dette var årets kamp. Mens Ullern sverget til sin «Nord-Korea»-metode (og jeg har sett kamp i Nord-Korea) med at alle skal gjøre det synkront, så gjør vi i disse blå-blå tider at folk trenger å gjøre det som passer for hver enkelt. Fellesnevneren var at alle var fokuserte. Når også dagens dommer er tidlig ute, ja da vet vi at det lukter toppmatch.

Så var det klart: Seriefinale mot Ullern

Det er så likt som det får blitt i 1.omgang. Lagene bytter på å ha initiativ, der vi starter bra og så faller. Følgelig er det motsatte tilfellet for Ullern (dette er ikke så komplisert som Hegel sin dialektikk).

Eneste som kan si skiller oss, i alle fall de første 35 minuttene, er at vi skaper litt større sjanser. Det er flere ganger vi er nære, men keeper + vår egen avslutning er årsaken til at vi ikke skårer. Vel, det er før Balder Ø mener det er en god ide å skyte fra 40 meter!  Skal sies at keeper står langt ute…såpass langt at han trengte nok å gå igjennom en passkontroll før han var tilbake ved streken.

Så da kommer lobben. Den er av en slik oppskrift av Kim Jung-UN antagelig vil få gripe kloa fatt i den. For over alt og alle, minus tverrligger. Den ligger i mål!! Vill jubel for en vakker skåring. Den smakte orrhane, rype og fasan på en og samme gang!

Ullern skaper et visst trykk på slutten, men vi stanger unna. Ledet ann av et godt forsvar+ keeper Anders som er fjellet, fundamentet og tryggheten selv!

1-0 står seg til pause. Vi er gode i perioder, mens Ullern er gode stort sett hele tiden. Så de har et lite spilleovertak, men ikke mer enn at vi byr opp til dans. På forhånd har vi og Ullern blitt enige om at vi kan trenge litt lenger pause, så vi prater rolig. Flere tar ordet. Derimot så er jeg i skrivende stund (kl 0224) usikker på om vi ble enige om noe konkret.

2.omgang tyder på at vi ikke ble enige om noe. For det er mer rot, og tidvis så spiller vi kun på innsats og instinkt. Men hvilken innsats og hvilket instinkt! I hver bidige duell så trøkkes det til. I hvert returløp så spruter det blod, svette og tårer!

Fra benken så streifet tanken meg om at dette kan umulig holde inn. For Ullern er gode, meget gode. Midtveis i 2.omgang får de et korrekt idømt straffespark. Anders begynte på igjen som keeper i høst og TAKK GUD, ALLAH, BUDDAH OG ZARATHUSTRA for det! Det blir (nok en) strafferedning! De får rett nok en retur servert, men den ballen er på vei til månen.

Utover i 2.omgang så begynner bortelaget å gå sur. De er sin egen fiende. For ved hver dommeravgjørelse, eller feil av medspiller. Ja, medspiller. Så ropes og kjeftes som det skulle vært Phil Helmuth på god gammel tilt i World Series of Poker!  Dette forsurer stemningen og jo mer tiden tikker av sted, jo mer smelles det. Det er trist at en så veldrevet klubb som Ullern tillater sånn usportslig oppførsel!

Boryz og Alex- to høstsigneringer

Heldigvis så hever vi oss over det, og har i grunn mer enn nok med å forsvare oss på slutten. Det er ikke tid til verken kjefting eller å tenke på Hegel sin filosofi. Til gjengjeld så løser vi det defensive veldig bra.

Lyset på Kadda er ikke veldig bra, så jeg ser ikke hvor nære de faktisk er ved å skåre. Dog er jeg trygg på at vi har også en dose flaks i dag. For vi er under enormt press siste 10 minuttene. Da er vi så baktunge at vi ligner mest på moren til Honey Boo Boo.

I det 94 minutt så skjer det. Da har vi klarert for siste gang. Lettelsen er enorm, kreftene er tomme og benken eksploderer av glede! Vi har vunnet kampen vi måtte vinne. Nå er vi i førersete. For med 3 poeng bak og to kamper igjen, så er 4 poeng nok til at vi for andre året på rad er best på breddenivå!

Tre andre høstsigneringer!
Vi er aktive på transfermarkedet

Alle er gode i dag, samtidig så er noen veldig gode. Sander Caille er maskinen på midten. Jesper Espung er virkelig tilbake i godt gammelt slag, mens bak er Martin virkelig solid i dag. Hvordan laget ditt slapp inn mål på 7er fotball i fjor, ja, det skjønner jeg ikke. Mest av alt, så vil jeg allikevel applaudere keeper Anders. Uten deg, ingen seier. Så lett og tydelig er komplimentet!