Jr Bredde: Hva har vi og Nippon Yūsen Kabushiki Kaisha til felles?

Riktig svar:  En sponsoravtale!

Så hvordan i all verden har dette gått seg til? Det er en historie verdt å fortelle, men først litt om dette japanske shippingselskapet! De er nemlig et av verdens eldste, og nå et av de største, shippingselskap i verden! Et verdensomspennende selskap med base i Tokyo. Nå slår de seg opp i Europa, og har kontorer i Sverige og Danmark, med planer om oppstart i Norge.

Det er noe av grunnen til at de er interessert i å bidra til midler på Jr Bredde. For Jr Bredde kommer om noen måneder på TV3 i serien «Alt for Laget» og vi vil bruke våre «5 minuts of fame» til å reklamere for «Nippon Yusen»

Denne sponsoravtalen kom til da det er en naturlig link mellom trener Massimo og «Nippon Yusen» sin markedsansvarlig for Nord-Europa, Vetle Mathjias Eek Schjander. Konkret så vil vi flagge reklame for de på TV3 og etter hvert fronte logoen på alle våre drakter, mens vi får sponsor.

Med gulrot om en sponset tur til Italia i november om vi vinner serien  3 div, avd 1.

Så det er en spennende høst som venter Jr Bredde. Med nasjonal tv, en jevn kamp om seriegull og en potensiell tur til Italia om det går vår vei!

 

Neste års tur kan også fort ende opp i Japan. Det jobbes med å få i gang kamper der borte, der vi promoterer «Nippon Yusen» og blir fulgt av japansk tv.

Om noen vil lese mer om våre japanske venner så kan det leses her:

http://www.nyk.com/english/

Mer info vil følge!