Jr 5: Sommer, spill og (for få) skåringer!

Bærum Jr 5- Jardar Jr 1 6-1 (3-1)

Endelig vår andre kamp for året etter at vi har fått flere utsatt av ymse årsaker. Motstander var førstelaget til Jardar. De er vel fremme og ordnet «base camp» når vi ankommer Kalvøya med 45 minutter til kampstart.

Vi ordner også en «base camp». Dessverre er vi i veien for frisbee-golferne, så vi flytter oss nærmere sidelinja som vi ser konturene av.

Jardar skårer årets mål?

De blå-hvite er ikke snauere enn at de kun minutter ut i kampen er giftige som hoggormen nede ved nudiststranda! Flott løp langs kant og «pang» i motsatt hjørne. 0-1, og alle andre enn Alf som badet før kampen for å våkne, fikk seg en kalddusj!

Vi rister den fort av oss. For fra 10 minutter og ut i kampen så gjør vi det vi gjør best (til tross for være lag 5): trille kule med og til hverandre! Et heroisk Jardar forsvarer seg godt. På linja er det ikke noe tegn til stress, ei heller blant de 11 Gule på banen. Til tross for at sjanse etter sjanse brennes som en dårlig bevoktet engangsgrill.

Jardar jubler etter å ha skåret en kanonskåring!

Det laker og lir som ingen under 90 år sier. Etter halvtimen får vi ketsjup på grillpølsa. Da setter vi inn en velfortjent utligning! Før det hadde vi kjørt powerplay NHL-stil med godt kjempende gutter to busstopp fra Sandvika Terminal.

Nå tar kreftene slutt for de. Sjanse på sjanse skapes og vi rekker et par mål til før det er tid for vannmelon med gress på og banan. Så 3-1 til pause er ok, men alle som så kampen vet vi burde ledet en del mer ut i ifra antall sjanser skapt.

Lovende start- så flatet det seg ut

Vi skårer to kjappe etter påfyll med hva enn vitaminer som bananer og vannmelon inneholder (gidder ikke google). Så med 4-1 og så 5-1 er det mer enn bare sommeren som er på hell! Kampen er avgjort etter vedvarende press fra 10 minutter og frem til vårt femte mål i det 51.minutt.

Så flater det seg ut- om ikke selve spillet, så viljen og innsatsen. Vi går fra 100 til 85. Allikevel er vi det førende lag og et kinderegg av dårlige avslutninger, høyt gress og et fortsatt jobbende Jardar hindrer at vi flytter på flere Gule kuler på ramma!

Jeg kunne brukt en halv doktorgradsavhandling på å beskrive alt vi misset fra nå og til overtid. Dog så verken tror eller håper jeg det gir grunnlag for stipendiat. Så jeg lar være.

På nevnte overtid kommer det siste. Da runder vi alle blå+ keeper, på åpent hold fra 0.43 cm er det plent umulig å bomme. Det ender med Casper Ruud-sifre 6-1.

Summa Summarum:

Vi får en imot tidlig (vakkert Jardarmål). Dog lar vi oss ikke affisere av det. Vi spiller så godt det lar seg gjøre på «humpetiten gressbane«. Det er nok til at vi på vår sjanse nr 45 utligner til 1-1. Derfra og inn er det aldri noen tvil på hvordan kampen ender.

Det eneste vi kan være misfornøyde med sett under ett er at vi ikke skårer en del mer. I det store bildet betyr det lite.

Det er viktigere at gutta stemmer ved neste ukes Storingsvalg!

Kampens tre stjerner:

*** Bergh. Overlegen i alt han gjør

** Parsa. Jobber iherdig, god fot.

* Foreldrene som kom å så på! Hyggelig stemning.

Banenes beste: C L Q Bergh