Jr 5: OPERASJON «NAKED ATTRACTION» FULLFØRT- SERIEMESTER

Ready Jr 2- Bærum Jr 5 —- 1-4 (0-1)

Vi er det eneste femtelaget i serien- det stoppet ikke oss fra å vinne 4 divisjon! En runde før slutt ble det offisielt når vi slo Ready sine nest beste med 1-4 på en bane som minnet mest om «Vår Frelsers Gravlund» på vinterstid.

Store deler av junior 5! Eneste 5-laget i hele kretsen og attpåtil seriemestere!

Det dro ut i tid- ikke ulikt budsjettforhandlingene i USA

I skrivende stund (kl 0330) så er det ikke helt klart størrelsen på «Build Back Better» og hvilke program den vil inneholde. Det som er klart er at senator Synema (D-AZ) vil støtte noe hun egentlig sa var imot (minimumsskatt for bedrifter). Uansett, det betyr at Bidens alternative budsjettforslag nærmer seg marginalt flertall.

At ting drøyde i tid var slik kampen forløp seg også her oppe i iskalde bandyland. For egentlig skulle vi spilt på den egentlige hjemmebanen til Ready, men klubben prioriterer bandy fremfor fotball, så da blir det «First Price» utgaven av en fotballbane på Voksen kunstgress. Artig nok inneholder den ikke noe kunstgress, kun grønn maling over betongen.

Vi viste tidlig vi var det førende laget. På alle målbare enheter var vi best, uten at vi egentlig var så gode. Når det gjaldt avslutninger så ville det seg ikke i sju lange eller sju breie. Så resultattavla beholdt begge smultringene, mens temperaturen sank og sank, og enda litt til.

Fysj det er kaldt!

Litt varme i skrotten får vi når vi endelig setter omgangens eneste mål litt før pause. Det beste med anlegget er benkene som har tak, men det hjelper oss lite når det ikke regner. Så vi blir raskt enig med dommer om å starte 2.omgang. I tillegg var det en reell sjanse for at lyset ville skru seg av. Sladderen på bygda her gikk på at det ble mørkt 22.15 sharp.

Massimo og kaptein Hagelid i samtale. Bak til høyre er keeper Nico R som sto nok en god kamp!

Noen fine mål sikret seriemesterskapet!

De fire som frøs i 1.omgang får nå komme innpå av humanitære hensyn. De som har løpt (mer eller mindre) i 1.omgang blir plassert på benk. Vi er ikke alle like tøffe/glade i kulde som Peter Freuchen som gravde seg ut av et snøskred med egen bæsj. For oss er vi poloppdagere når vi tjuvlåner hytta til Hjørnevik for afterski.

Vi trosser i alle fall vår smertegrense og spiller godt nok til at vi skaper sjanser. Som nå fører til flere mål.

Som på bildet ovenfor med Hamdi som skårer på vakkert frispark. 2-0. Som visstnok er en veldig farlig ledelse.

Slik kunne det virke også for noen minutter når de mørkeblå fra vestkanten reduserer til 1-2. Det er tid igjen for de til å ødelegge festen vår. Slikt vil heldigvis ikke våre ha noe av. Så vi øker til 3-1 ikke så altfor lenge etterpå.

Nå er eneste spenning om vi rekker å spille ut før lyset går. Vi vil nødig ha illsinte naboer og Oslo kommune på nakken. Selv om sikkert ingen i selve kommunen jobber etter kl 16 og før kl 9. I så tilfelle sto fluktbilene våre klare rett ved banen.

På tampen får vi 4-1 før vi nesten setter 5-1 når Herman er ivrig og/eller kald. For han kommer på et voldsomt løp og setter ball i …stolpen! Spiller ingen roll, men samtlige Gule ble skuffa på hans vegne.

Summa Summarum

Vi er enten bedre eller like gode og da er 4-1 seier helt fortjent! Nå er det også en realitet at:

  • VI HAR BLITT SERIEMESTERE
  • Vinteren er straks her-…jeg orker ikke. Vil flytte.
  • Jeg sender søknad på deltakelse i «Naked Attraction», så får det heller være at jeg aldri får en respektabel jobb igjen.

Dere fortjener dette gutta! Morsom gjeng og endelig kan vi snart få dra på tur!

Så får vi satse på at ting går seg noenlunde til både i natt/morgenkvist og senere i US of A!

Kampens tre stjerner:

*** Hamdi! En omgang holder. NIVÅ og humør!

** Herman. Det er ikke lett å være united-fan om dagen, så værsågod med 2 stars!

* Sinoda. Å klare å spille med buksa på knærne og samtidig løpe burde være en egen OL-gren.

uten strikk i joggebuksa er definisjon på bredde OG Sinoda!