Jr 4: Lagmoral ga ett viktig poeng!

Bærum Jr4 – Bærums Verk Hauger Jr 3 3-3 (0-1)

Lenge siden forrige kamp i disse tider. Så selv om oppmøte på trening har vært bra i det siste, så var vi ikke forberedt på det som ventet oss i dag! De «blå og rå» fra BVH hadde en herlig tenning fra start.

1 omgang- det er lite som kommer av seg selv

Vi ble overaska og fikk en baklengs direkte fra avspark med ball i bakrom og alene med keeper. Etter det så er vi det laget som står for det meste av pasninger og sjanser. Slik som Jr 5 forleden så er det kun en ting som ikke vil seg- få ballen innenfor stolpene.

De kjempes og takles. Vi går inn i krigen som det etter hvert utvikler seg å bli. Så fortjener vi betaling (i form av mål), men de blåkledde fra 6 busstopp fra Sandvika klarer å holde målet rent i en kombinasjon av god jobbing, marginer og unøyaktighet fra vår side.

Kalddusj først- får vi betalt i form av lagmoral!

Rett nok utligner vi tidlig i 2.omgang med Erik L.En lobb over keeper og balanse i regnskapet. Så…kommer kalddusjen ingen har lyst på i høst. Påfølgende angrep resulterer i ett frispark for gjestene og den sniker seg inn med stolperota. 1-2

Som blir til 1-3 rett etterpå. Det heter seg folk fra Bærum har gode manerer, men det gjelder visst ikke alle. For vi får en alvorlig skade (på sykehus i skrivende stund), men BVH vil ikke spille ballen ut. Derimot er de ivrige på å ta kontring og attpåtil sette den i mål. Dette er noe vi må håndtere, men der og da ble gutta forståelig nok forbanna over slik oppførsel.

Så nå er det fyr i teltet! Heldigvis for Sirkus Arnardo rett bortenfor, så gjelder det kun metaforisk. Men våre gutter reagerer med rette på slett oppførsel fra de blå. Er vel slik det går når ingen styrer de?

Så med 1-3 og en klokka som viser 70 minutter, så har vi havnet i den berømte tidsklemma. Vi legger inn en siste sluttspurt og det er ingenting å utsette på vilje og tæl. Nå smeller det godt utpå «Kadettangen». Sist det smalt slik må vel være når denne plassen var opplæring for militære for 140 år siden.

Dommeren legger lista skyhøyt og det er fristende å sitere (tidligere) toppdommer Edvartsens ord «nå blåser jeg kun for mord gutta«

Frustrasjonen begynner å komme. For begge lag, dog skal det sies at ingen lag ble urettferdig behandla. Det var bare (i overkant) røft.

Så kommer 2-3 når «Åge» gjør som jeg ba om i pausen: skyte fra 16-meter. Du verden! Ballen gikk i mål! Vi får en solid dose med påfyll av tro nå, så ingenting legges igjen der ute.

Vi legger om til tre bak, mens BVH bruker tiden på å bytte annethvert minutt. «Tikk-takk», det nærmer seg slutten.

På herlig vis klarer vi å skape enda noen sjanser med godt oppbygde angrep, og setter inn den herlige, befriende og fortjente 3-3 med minutter igjen. Sistemann på den er vel Thomessen, men halve laget sto bak den!

Nå går vi for enda mer. For klart, det er ingen som ser kampen som er nøytrale, fordi de gidder vel ikke se jr 3 div en sur mandag kveld. Dog så skal det godt gjøres å påstå noe annet enn at vi er det klart beste (spillende9 laget der ute.

Vi rekker en sjanse til, men blir hindret ved cornerflagget og med fire minutter på overtid så blåser dommeren av.

3-3 er jo et resultat som føles urettferdig ut i fra alle statistikker. Dog så vil det ene poenget bety vi selv kan avgjøre om vi vinner serien om vi vinner kampene som gjenstår.

Viktigere så får vi poenget etter å ha ligget under 1-3 med kort tid igjen, og her skal samtlige ha ros for knallbra innstilling! Om denne er på fra start, ja da slår vi dem alle!

Anas er klar mot Høvik i oktober

Kampens tre stjerner:

*** Fragaat! Helt maskin (ligger i slekta). Takler, løper og knaller til.

** Bergh. Virkelig en kamp der han viser han er best på det meste. Strør baller, vinner dueller og er overalt på banen.

*RESTEN! Fytti for en innsats vi (etter hvert) legger ned. Det er deres fortjeneste alle mann at vi får et (viktig) poeng.