Jr 5: 16 spillere, åtte mål og en bukse

Ullern Jr 3- Bærum Jr 5 1-8 (1-6)

Kamp fredag kveld, null lys, marginalt med tilskuere og verken NRK eller TV2 møtte opp til denne godbiten av en kamp! Så da får vi klare oss selv da.

16 mer eller mindre spillesugne gutter var i alle fall klare. Praten sitter løsere enn underlaget. For vi fikk tildelt «bandybanen», riktignok uten is på. Dog like hardt. Så verken Fons, Skomesvik eller Capp hadde lyst å begynne.

God stemning på benken!

En baklengs fikk oss til å våkne

Vi starter med å eie ballen og har 3 mot 0 i sjansestatistikken da lynet slår ned. Ikke bokstavelig, men sympatiske Ullern spiller flott angrepsfotball og tar ledelsen med 1-0.

30 sekunder etterpå er det 1-1. For vi skårer på vår neste sjanse. Derfra og inn så skal jeg ødelegge spenningen ved å si: Vi så oss aldri tilbake! I første omgang så kom målene raskere enn de jæ*#¤ el-sparksyklene som suser rundt i Oslo. Så vi kjører over Ullern resten av omgangen og det står vel 6-1 om resultattavla hadde vært skrudd på.

Vi stokker helt om på laget

Med tre poeng i lomma, så blir vi enige om å stokke om hvor folk spiller. Så forsvar blir angrep og visa versa. Nå slipper vi oss løs, mens vi på benken har mer fokus på kommende tur (vinterferie 22), hvilket parti folk stemmer på – det er hvis de i det hele tatt stemmer, og på ytterste rad snakker en av gutta om damer.

Det går mot (regjerings)-bytte!

Det blir noen flere mål, alle til oss. Men ingen følger med. Så i skrivende stund før dommeren har lagt inn offisielt resultat så trur vi det endte med 8-1 på en dag der vi har kontroll, spiller bra så lenge vi har fokus og får gitt samtlige mer spilletid.

Bergh bidro

Så får vi se om Venstre får like stor oppslutning nasjonalt som på innbytterbenken. Skjer det blir Raja statsminister, mens jeg nesten selv får en plass på benken- altså Stortinget sin, ikke trebenken ved banen. For med slik oppslutning får Venstre 169 + + representanter på mandag.

PS! Så får det være at en på laget har en mormor som har sittet i kommunestyre nordpå for Høyre.

Kampens tre stjerner:

* ** De som gadd å komme i stedet for å være hjemme.

** «Akam«. Mål og assist + egne fans på tribunen. Regner med overgangen til PSG er nært forestående.

* Førstemann som vippser meg penger til burger. Vel, ok resten av dere kan få. Vi er et godt lag!

Fons spilte med bukse!