Jr 5: Avgjort raskere enn valget- eller?

Bærum Jr 5- Ready Jr 2 3-0 (2-0)

Toppoppgjør i 4 divisjon- ligaen som ingen følger med på! Vi ankommer Kalvøya uten å se verken elg og nudister. Derimot er det en haug ivrige frisbee-golfere på banen når vi ankommer. Vi setter i gang med å fikse bane med linje og målnettet. Noen minutter senere ankommer Ready klare for kamp og!

To knockpunch tidlig, så stoppet det opp

Vi spiller fotball med mening og plan. Det er bevegelse og pasninger i skjønn harmoni. Sjanser kommer og sjanser går. Heldigvis omsetter vi i alle fall to av sjansene til det som betyr mest av alt i fotball: mål!

Så på 2-0 tidlig så har vi skapt oss kontroll over kampen. Den gir vi i grunn ikke fra oss.

Skåringene kom tidlig i dag

Samtidig tikker de første tallene fra valget inn, og her har Arbeiderpartiet tilsynelatende kontroll.

Om noe så burde vi punktert kampen på det vi skaper totalt. Så kan vi bruke flere forklaringer/unnskyldninger på hvorfor det ikke ble slik: Høyt gress, ujevnt underlag, dårlige sko, grevling i busken. Det som er sikkert er at vi ikke får noe hjelp av verken utjevningsmandat, sperregrense eller annet fiks-fakseri.

Vi ønsker samme retning videre- i motsetning til Norge

Praten i pausen er rolig, for både de på og vi utenfor banen er skjønt enige om at dette har vi kontroll på. Samme prat foregår nok på Youngstorget også. For alt tyder på regjeringsskifte. Så mens vi Gule ønsker samme retning videre i kampen, så ønsker et flertall i Norge en ny retning politisk for de fire neste årene.

Hvorvidt det preger oss er ikke godt å si. På sidelinja går praten ut på at de fleste stemte Venstre. Så hvis det stemmer så er vel det den største stemmegruppa til Venstre som IKKE er lærere.

Tilbake til kampen så er vi noe bedre fortsatt, men både spill og bane lugger i den betydning at det ikke vil seg foran mål. Når de mørkeblå er på visit så har vi god kontroll i bakre rekker. – Jeg vil si at forsvaret er den lagdelen som står mest positivt frem i dag!

Mørket senker seg, fuglene har for lengst flydd til Syden og tilskuerne kan man telle på en hånd nå. Vår trofaste supporterduo er i dag kun en (Espen), for den andre halvdelen maler grunnmur.

Vi har fire på benken og det byttes hyppig jo lengre ut i kampen vi kommer. Noen hadde sikkert holdt i 4 år om de måtte, men de fleste hadde behov for en utskiftning før den tid.

Så rett før slutt er det tydelig: 3-0 kommer ved Kildal og Støre smiler på alle landets nettaviser. Så det ble hjemmeseier på Kalvøya, mens i det ganske land blir en regjerning med AP-SP og SV.

Vi fester med seieren her grepet om seriegull, nå tåler vi feilsteg om det så skulle skje. Frem til nå har vi vist oss som det beste laget i divisjonen! Så håper vi ferden fortsetter alt på torsdag borte mot Snarøya (kl 2030).

Gladgutten Hjørnevik

Kampens tre stjerne:

*** «Jizz» Helt sjef i forsvaret. Rydder, blokkerer og løper opp mer av de mørkeblå enn Moxnes selv.

** Erik A. 04gutten er på mange måter eldst på banen. Overlegen i duellspillet og med en motor som surrer og går i 90 + minutter

* Hurleen! Kontroll i det han foretar seg!