Jr 4: Vinneroppskriften er laginnsats, Bostrøm og 20 % flaks

KFUM Jr 4- Bærum Jr 4 2-4 (1-2)

Kampen mellom de to eneste klubbene i hele Oslo Fotballkrets som har hele fire juniorlag! Så kall det en slags fattigmannsversjon av «Battle of the Bastards» (for de som ikke er bevandra i G.R.R.Martin sitt rike, så er det en Game of Thrones referanse, ikke at det er 22 + løsunger som spiller)

Alltid sympatiske KFUM var også det denne gangen. Vi ble tatt hyggelig imot, fikk spille på OBOS-anlegget med plass til 1700 tilskuere. Det kom 17 stk, så god plass!

Battle of the Bastards i ferd med å starte i sola!

En kamp om hver ball i mang en duell

Det er klart for de 17 fremmøte, være seg hjemme eller bortefans at dette ville bli en jevn kamp. Som gårsdagens episode i samme tv-serie som i overskrifta ble det et herlig «slag» på over 90 minutter. Aldri stygt, men begge lag ville ta årets første seier!

Så det takles, løpes og kjempes kampen igjennom. Her har gutta våre god erfaring og vi er vant til å være underdog. Sist vi vant så hadde vel ikke Dovre falt?

Dette var kampen med mye «det første på lenge», så også at vi tok ledelsen. Med en av våre nye spillere, Jose Tomas Ulvik! På en corner av alle ting. Altså…på corneren. Selve sparket på ball fra død vinkel! Artig og stor jubel blant hos Gule på banen, benk og rad 4 i solsteika på tribunen!

KFUM slår tilbake minutter etterpå på dagens vakreste angrep. Klikk og klakk og alene med Isak som er dagens keeper. Ned i hjørnet og nå kan de unge kristne juble! 1-1 halvspilt.

Patrick og Henrik går i duell

Jeg predikerer mye, og har vel som oftest feil. En ting jeg nok har rett i er at innsats lønner seg. På et utspark så presser Even Abraham keeper til feil. Kenneth får ballen som et resultat av det, og takker og bukker. Alene med keeper og etter hvert alene med mål så gjør han ingen feil. 2-1 til oss.

Som står seg til pause! Så fyller vi på med frukt og drikke + en dose taktikk.

Været er fint, det samme kan man nok ikke si om spillet i 2.omgang

For vår del. Vi er mye svakere i prestasjonene. Hjemmelaget tar over og fortjener mål. Noe de etter hvert får også. 2-2 og det er masse tid igjen. Så jeg er litt bekymret om vi skal falle igjennom som en vilkårlig italiensk regjerning siden 1950-tallet.

Det er her gutta vinner kampen! På ren og skjær innsats. Skudd blokkeres, returløp tas og vi trøkker til i duell en mot en. Så om vi ikke spiller vakker fotball med ball, så spiller vi med hjertet utpå drakta!

Ingenting å si på innsatsen (fotokvaliteten til undertegnede derimot…

Så har vi Isak Bostrøm da!

For når det stormet som verst, så hjalp det innmari å ha Drammens beste eksportartikkel siden Aas lagde noe godt på flaske engang på 1980-tallet! Isak er keeper fra 03, som tok reisen helt fra Drammen for å hjelpe en gjeng gutter han knapt kjenner! Imponerende innstilling og det sto i stil med spillet hans i dag!

I en mot en er han RÅ! I feltet er han «kongen av både Drammen og Ekeberg» og jaggu er han rask på strek og! Vi har en pose sjokolade som bestemannspremie, og jeg hadde lyst på den underveis i 2.omgang for nervenes skyld. Heldigvis for Isak klarte jeg å holde meg unna, og en mer verdig vinner av BB-premie er det vanskelig å finne! Et stort takk til Isak!

Isak Bostrøm, yngst og best!

Du kan nok få sommerjobb som Trump sin mur mot Mexico!

For som dere skjønner, vi vant i dag! 3-2 på et flott skudd av Yonas, før vi header inn 4-2 med «Universidad de Chile» største fan i Norge, Jose!

Alle fortjener ros, for vi fungerer som et lag! En del motgang har ikke knekt oss, og vi viser nye fremskritt. Allikevel vil jeg rose noen ekstra:

Even Abraham spiller og løper begge veier! Lars Berg klarer seg 100 % uten rygginnplant! Stian Alseth løper vel ennå kilometere 20 timer etter kamp, makan til kondis!

Pretlove og Mård på vei ut

Så takk til foreldre som kom! Spesielt moro med Trygg-Arild som kom hele veien opp til tross for at Even ikke spilte!

Oppsummert så liker jeg utviklingen, både på og utenfor banen. Dette borger bra for dette og kommende år!