Jr 4: Vi vant- det var det

Bærum Jr4- Høvik Jr 2 7-4 (4-2)

I helgen fikk skribenten oppleve kamper med mye innhold: Drama, godt spill og trøkk.

Fra denne kampen er det mer hungersnød av situasjoner. For om du tenker 7-4 er velspilt og dramatisk, så må du huske dette er breddeball. Her kan det bli mål av ingenting og ingenting av de største sjanser.

Vi lever i et eget univers!

Treg start – som alltid

Vi har på papiret ett lag som kunne spilt 1.divisjon jr, selv uten noe særlig trening. Dog så er det mangel på gnist som gjør at mye blir gjort kun halvveis. Løpene kommer ikke, ting skal gjøres unødvendig fancy etc…Det er lenge siden kampen mot Valspar i Norway Cup.

Ikke for alle og ikke hele tiden, men nok til at vi som lag ikke utnytter våre sterke kvaliteter.

Ledig plass på tribunen

Så kampens første mål kommer til Høvik når vi surrer i bakre rekker. Drible bak er HARAM! Det er en av de få ting jeg sier gang på gang, men tydeligvis ikke ofte nok. Så kanskje dette vekker oss? Hell i uhell osv…

…tja. Vi er jo bedre enn Høvik, men de store sjansene inntreffer ikke så ofte som jeg skulle ønske/forvente. Uansett så kommer det jo etter hvert.

1-1 ved Bergh, så er Høvik «frekke nok» til å ta ledelsen igjen. Ai ai.

Det varer i alle fall kun i sekunder for vi utligner igjen ved Jacob. Så nærmer det seg pause og da får vi jammen meg to mål til. Ledelse 3-2 når Lekanger skårer på en kongeheading! Helt baron i lufta og akkurat denne gållen holder klasse!

Så 4-2 når Bergh med beina skårer et like fint mål på en suser av ett skudd.

Sarwan klarte seg bra!

Kampen blir avgjort og unnagjort

Vi punkterer spenning når Kristian T skårer 5-2. Sånn sett greit, men samtidig viser det seg at BVH vinner den andre toppkampen i vår divisjon. Det betyr om vi vinner våre to siste, så er det målforskjell som avgjør differansen. Så nå teller hvert mål.

Det virker ikke helt slik utpå der- til guttas forsvar så vet de ikke det jeg vet. Dårlig coaching muligens det. Men jeg er god på å blande saft da.

Skal ikke bruke for mye tid på den siste halvtimen, for kampen er avgjort og det syntes. Det er mye middels utpå der. Så begge lag skårer to til, så 5-2 + to hver betyr 7-4.

Våre to siste mål ved Jacob og Johns.

Så en middels match gir like mange poeng som en god kamp. Dog så ville en bedre kamp økt vår målforskjell ift Bærums Verk Hauger. Etter kampen leder vi med + 6 mål der de har igjen en kamp mot våres to.

Så om vi spiller bedre i neste så kan vi avgjøre målforskjellen før siste kamp som da «kun» må vinnes.

Kampens tre stjerner:

*** ingen

** fortsatt ingen

* hmmm…Bergh får den for to mål. Begge fine skåringer.