Jr 4: Travle dager i USA

Vi er alt godt ute i vårt opphold i USA. Noen dager med New York, til de fleste sin fornøyelse og reiseleders stadige klaging 😉

NY ble brukt til en salig miks mellom shopping og sightseeing, der nok høydepunktet var besøk i Brooklyn og en smak av hva enn som kan være lokalt i «Det store eplet»

Så buss sørover til Washington D.C. Faktisk uten noen forsinkelse, som er første gang noensinne for undertegnede. Vi bor på flott hotell her nede, som også ligger ganske så sentralt. Med en rekke historiske ting å se, så blir det mye gåing. Men når været er med oss, så er alle fornøyde. Spesielt reiseleder! Det ble selvsagt tid til et saftig besøk hos «The Federalist Pig» som er et sørstats-BBQ sted.

Finnes det noe bedre mat?

Besøk i Kongressen (det fjerde breddelaget i Bærum SK som får oppleve). Så en lang spasertur nedover The Mall (som ikke er et kjøpesenter, men området rundt Kongressen og til andre monumenter). Check, check og check i boken om de viktigste historiske landemerkene man burde se.

Gutta på omvisning i Kongressen

Da slapp jeg til slutt ut gutta til Virginia der kjøpesenter sto på menyen for noen arme timer.

Med basketkamp mellom Georgetown og Providence på kvelden, så var det kun tid til en kjapp matbit, før vi tok metro mellom VA og DC litt senere samme kveld. Det var uenighet om hvor gode disse lagene er, men alle ble underholdt, om enn av ulike ting. Cheerleaders, hund i elektrisk bil eller selve kampen.

PS! Det vil komme flere bilder av og med guttene, men ladebrikken og en sliten PC utgjør en noe kranglete kombinasjon