Jr 4: Sol, sommer og skåringsfest

Bærum Jr 4- Snarøya Jr 2    11-2  (6-0)

Så bar det av sted til Kalvøya, stedet med nudiststrand, streng vokter (Ingolf) og gressplen full av måkebæsj. Vi er tidlig ute, så vi snakker om stort og smått. Gutta på laget bestemmer formasjon og taktikk selv, og i dag vil de ha 4-3-3. Jeg er som parlamentarikeren i det amerikanske senatet (Elizabeth MacDonough), altså ingen formell makt. Min rolle er administrativ, og da blir det som det rene flertall vil. For i motsetning til Senatet, så har vi ikke vedtak om budsjett der parlamentarikeren faktisk kan gripe inn.

Nok om det, for denne gang. Dette skal gutta lære seg nærmere turen, og kunne gjengi på norsk, engelsk og Håvamål!

                                

                                                                Japansk dirigent, trøndersk rock og 50talls kuleramme

 

Til kampen:  Tabellen viser at det er forskjell på lagene, men skal man se ut ifra oppvarming så burde vi være sist og Snarøya først. For de varmer opp proft, de ser nærmest ut som Berlin Symfonikerne dirigert av Seiji Ozawa, mens vi er en lokal variant av D.D.E. Og det uten at vi synger taktfast «Her blirre liv, rai rai».

Derimot når det kommer til det som faktisk skiller fotballag, nemlig kampen, så er det vi som er best. Fra første til siste spark. Banen er smal og kort, men innenfor det lovlige. Så mange menn på liten flate gir en smak av Vatikanet.

Spillet vårt er ofte guddommelig, for til tross for lite rom, så er vi like kreative som Van Gogh etter en kule på absint. Med det så blir det fargerikt, og i og med Kalvøya ikke har noe elektrisk tavle, så får vi bruke god og gammal kuleramme.

Vi vant det meste av dueller

Totalt blir det flytta 6 gule kuler og ingen grønne. Så når vi spiser vår frukt til pause, så står det 6-0 til oss. Kampen er avgjort, så fokuset blir at alle får tilstrekkelig spilletid. Einar Gerhardsen hadde vært stolt av meg.

                                               

                                                             Mye mygg og mange mål

 

Det som er slitsomt på Kalvøya i dag var at myggen er sulten. Er jo kjekt jeg klør om natta, for da holder jeg meg våken nok til å gjøre ferdig referatet. Derimot er det slitsomt når jeg faktisk savner russebuss som kjører forbi istedenfor den sure kløe.

På jakt etter ball

Gutta er også på motstander som klegg. Vi vinner ofte ballen tilbake de gangene vi taper den. Så uten å påstå jeg er noen Niels Henrik Abel, så vil jeg forsøke ymte frempå at når vi har mest ball, mest pasninger og flest avslutninger så er det vinnerformelen for å vinne fotballkamper.

Så også i dag. Det hele ender 11-2. Alle får spille minst halve kampen, all frukten ble spist og vi rydda all mulig søppel. Så da er alle fornøyde etter kampen, og en lesing på tabellen fjerner ikke den følelsen:

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=189760

Jeg velger å ikke kåre de tre beste i dag, til det er kampen for rar og banen for liten til at vi virkelig får vist oss frem.

Her forsvinner ikke ballen ut til «gravefolka»

Nå venter is, pølser og kanskje noen tar treningsøkta ved å gå i tog på 17 mai. Så venter Bøler neste mandag.