Jr4: Mange nye i overbevisende seier!

Hasle/Løren Jr- Bærum Jr 4     1-7 (0-4)

Det har gått mang en dager, uker og måneder siden vi spilte sist. Vi har rukket å følge valget i USA, se snø komme og gå, og til og med har treneren etter ryktene vært på en sjelden joggetur eller to. Kort sagt:  Lysår siden forrige kamp!

Nå har den verste vinterkulda sagt adjø, stummende mørke er nå nesten skumring, så nå trenger vi ikke oransje ball lengre. Derimot gjorde undertegnede en miss med draktfargen, for jeg følte meg «fjong» (50talls ord for stolt) der vi stilte i rekruttdraktene til senior. Missen lå i at hjemmelaget også er helrød, og det sto 20 ungdommer på banen som så ut som moden jordbær.

Vi fikk lånt vester, slik at vi kun lignet halvveis. Det fjernet ikke problemet med likhet, men det ble i alle fall mindre problemer med å se forskjell. Antagelig lå forskjellen i hårsveisen. Vi med midtskill, mens de stilte med bust og ugredd sveis.

Vi tok tidlig kommandoen, men vi brenner mulighetene i samme tempo som «Greven» i sin tid brant ned stavkjerker. (https://en.wikipedia.org/wiki/Varg_Vikernes)

Vi brant mye de første 30 minuttene.

Vi brant mye de første 30 minuttene.

Det er ca halvspilt når vi endelig setter vår første kasse. Bak det lå det kombinasjonsspill på nivå med engelsk League 2, mens avslutningen i seg selv var mer 6.divisjon på Sunnmøre. Uansett, mål er mål og hadde det vært en lystavle der så hadde den vist 0-1 til oss fra Vestkanten.

Etter den forløsende skåringen så tar vi over mer, og vi skaper nok til å fylle en hel kuleramme. Men vår eneste svakhet i 1 omgang lå i selve «finishen».  Den sto sjelden i stil med forarbeidet eller innsatsen.

Når gutta er mer tungpusta og teen småbobler, så er det sikre tegn på pause. Rykter vil ha det til at engelske spillere drakk te (eller George Best foretrakk øl) i pausene under kampene på 70-tallet. For vår del går det i vann og frukt. Men før vi kom så langt, så rekker vi å punktere kampen.

Mats gjør både 2 og 3, mens vår fjerde målskårer vil forbli ukjent.

Mats Hellan var toneangivende i dag! Det var som å ha spillekontoen full av "nuke" i LOL

Mats Hellan var toneangivende i dag! Det var som å ha spillekontoen full av «nuke» i LOL

Pausepraten går med til organisering av bytter, og små korrigeringer. Vi stiller mer enn mannsterke i dag. Hadde kampen vært spilt i Belgia, så hadde det ikke vært plass til alle på innbytterbenken.

En haug med bytter gjøres, og en kjapp gjennomgang av alle de nye viser at det er mye lovende i vente denne sesongen.

Kristian, Markus, Ludvik, Tobias og sjefen selv Johannes leverer til laud og applaus. Kompromistløst i forsvar, smarte pasningsvalg og fine kombinasjoner gjør sitt til at de rødkledde fra Hasle/Løren sliter med å henge med i svingene.

Vi avgjør kampen med 3 mål i andre omgang. Den er knapt halvspilt da vi leder 7-0. Selve spillet dør ut og forverrer seg utover kampen (som en konsekvens av resultatet), så skal ikke bruke så mye blekk på å skrive om det. Det som fortjener derimot gullskrift i times roman er Ismail sin skåring.

En lobb fra ca 26.45 meter går i perfekt bue over keeper, og inn i notene. På beste musikalsk vis feier vi på linja og Somalia sin store sønn blir omsvermet i beste Trond Giske på AUF-møte stil.

Ikke noen annen grunn at det er det tredje bilde som ble tatt under kampen.

Ikke noen annen grunn at det er det tredje bilde som ble tatt under kampen.

Det ender 7-1 til slutt, da Hasle/Løren får en straffe i siste minutt.

Kampen sett under ett er godkjent og noe mer. Samtidig blir vi ikke helt testet, og i alle fall ikke straffet for feil vi gjør.

En ny test venter kommende lørdag borte mot Asker (kl 16 på Føyka)