Jr 4: Målfest mot Haslum

Bærum Jr Bredde-Haslum Jr 2  11-1  (5-0)

Årets andre kamp lå foran oss. Så tidlig i serien er det vanskelig å vite hva vi møter, da vi å år, gledelig nok, har en del nye lag i serien. Etter rask prat med gutta, og søk på fiks, så finner vi ut at Haslum sitt jr 2 er stort sett 99ere. Dermed burde vi ha en fysisk fordel.

Det er en glimrende dag for fotball, damelaget hadde vunnet 6-0 rett før oss, sola skinte og vi var mange nok til å stille mannsterke mot de rødkledde fra «drabantbyen» rett ved Bekkestua.

Vi roter litt de første minuttene av kampen, etter de første 5 minuttene setter kampen seg. Til vår fordel, og vår antakelse om (bl.a) fysisk overtak viser seg å være riktig. Vi er raskere, bedre med ball, men heldigvis for Haslum så sitter ikke samspillet vårt helt. Dermed så bommer vi på pasninger og de sjansene vi skaper blir ikke til farligheter.

Førstemann til ballen?

Førstemann til ballen?

Vi skårer riktignok 1-0, men vi burde satt flere mål og punktert kampen tidlig. Istedenfor så skårer Haslum 1-1 når vi ikke blokkerer et skudd fra 16meteren.

Den perioden som følger nå er vår svakeste i kampen. Vi skaper muligheter, men det er ikke pga godt spill. Det er mest fordi vi vinner «en mot en» duellene, og vi skyter like vilt rundt oss som Dick Cheney skyter gjess på jakt (https://en.wikipedia.org/wiki/Dick_Cheney_hunting_incident )

Tidligere visepresident Cheney traff en jaktkamerat i ansiktet, vi bommet også på vårt mål. Vår ineffektivitet ligner er en Brussel-byråkrat verdig. Omstendelig med (ball)-valget, lite vilje til lagspill og når det er riktig å gå på egen hånd, så er det god gammaldags «betong-touch» i avgjørende fase.

Bærum-Haslum3

Det er høres nok mer og mer ut som en gresk tragedie skrevet av Euripedes selv! Forskjellen ble at mens plottet der endte tragisk, så fikk vår egen forestilling på «Kadda» et utfall som vi kan leve med!

For etter 30 minutter, så kommer ketsjup-effekten og vi skårer 2,3,4, og 5 før pause. Det er game, set and match.

Nå dukker det opp en anledning til å teste ut formasjon, nye posisjoner etc. Vår 4-2-3-1 blir til 3-5-2.

Det lykkes ikke noe særlig. Om det er fordi vi ikke får det til, eller fordi konsentrasjonen er svak kan diskuteres. Mine penger er på sistnevnte påstand.

Allikevel skårer vi en del, og kampen ender med 11-1 på skjema.

Det som er gledelig er at 3 poeng er 3 poeng, at vi får testet ut nye ting og at mange kommer på mållista! På en corner så sies det på benken «Kristian (Finland) er farlig på hodet, se nå», og JADA, selvsagt skårer nysigneringen på hodet 5 sekunder etterpå.

Videre skårte Ivers 3, Gianni 1, TM 1, Øyvind L 1, og 4 fra lånt spiller.

Så ja, hva nå fremover gutter?  Vi må ikke ta lett på ting til tross foren god start, jeg vil se full tenning når vi møter bønda fra Stabæk på søndag. Vi skal vise hvor rådhuset er, storsenteret er og ikke minst og viktigst: HVEM SOM FORTSATT HAR McDonalds!!