JR 4: Gutta viser hvorfor de ikke tapte i år!

Kolbotn JR3-Bærum JR4  1-3  (0-1)

Mange S`er som er stikkordet til dagens kamp. Siste kamp, serieavslutning, seriemesterskap. Småregn.

Vi samlet 14 ivrige som satt seg i biler og tok turen ned til andre siden av Oslofjorden. Ikke helt Drøbaksundet, men nært nok: Kolbotn. Bilturen var uten drama den, og vi kom frem i altfor god tid. Heldigvis fikk vi en brakke vi kunne søke tilflukt i mens det småregna ute. Rett ved siden av og så var det en kiosk, så vi klarte oss fint.

Klart for kampen mellom de to beste lagene i kretsen jr 4 div

 

                                                               Årets beste motstand

 

Det er ingen tvil om at Kolbotn ville gå for å vinne mot oss. Man så det på oppvarming, og skulle man fortsatt være i tvil så ser man tidlig ut i kampen at de stiller godt og fokusert. Noe som bare gjorde oss glade, for vi ville gjerne ha en utfordring. Noe det ble, på ulike fronter, kampen igjennom.

De hvitkledde vertene starter klart best. Hjemmelaget har ballen klart mest, noen vil nesten si eier. Dette er uvant kost for oss, så vi blir vel paniske når vi først har ball. «Bort me`n» ble litt for ofte mantra vårt da. Slik sett utvikler kampen seg i en ekkel spiral.

Samtidig er vi tryggest der det teller mest:  i egen boks. Når Kolbotn allikevel kommer til avslutning så er det mer fare for ozonlaget enn at de skal ta ledelsen.

For ledelsen er det vi som tar. Etter innlegg, så kommer en god mulighet med dertil redning, før det samme gjentar seg. På vår tredje mulighet så er keeper utspilt og vi kan hamre inn 1-0 fra veldig kort hold. Nesten frista til å skrive streken.

Kampen jevner seg mer ut, og vi er også på farlige visitas. Når pausen dog kommer, så er det liten tvil om at vi er noe heldige som leder 1-0. Samtidig så skaper vi litt av flaksen vår selv med iherdig innsats, blokkeringer og press på ballfører.

 

                                              Årets beste omgang- vi viser hva laget er bygd på!

 

Jo mer jeg tenker på 2.omgang, jo mer fornøyd blir jeg. For Kolbotn starter like godt som i 1.omgang. Forskjellen ligger i at vi er mer med selv. Så dette er en kamp mellom to lag som kunne spilt jr 2.divisjon (noe Kolbotns startoppstilling senere bekrefter mange gjør til vanlig). Men vi tar det som en deilig utfordring, og for en herlig måte vi takler det på!

Kampen står og bikker. En god gammel stillingskrig. Det kjempes, kjeftes og smeller utpå det som hadde vært regntung matte, om det ikke hadde vært kunstgress med god drenering!

Likt som i 1.omgang så er det til slutt vi som skårer igjen. Nok et innlegg, denne gang med to hodestøt før den havner i kassa! Først en stuss, så «CLU» kontant i mål!

Kolbotn gir seg dog ikke, og de reduserer minutter senere. Så ny spenning er skapt og klokka viser ca 30 minutter igjen. Her kan alt definitivt skje.

Hadde det ikke vært for en ting, det som var forskjellen mellom lagene i dag:

DISIPLINEN! 

Kolbotn blir vel opptatte av hva mannen i sort foretar seg. Ofte med rette, men det hjelper jo ikke når det er breddedommer. Det slutter aldri å forbause meg at tilskuere, trenere og motstandere faktisk forventer at dommeren skal være god og seriøs. Vi snakker breddefotball. Vi burde være fornøyde om de kommer tidsnok, gidder å gå og ikke lar det bli en slåsskamp ut av det hele. Trist, men sant.

 

                                                        Vi er bedre i alle ledd!

 

Siste 30 minuttene viser tydelig hvorfor vi vant denne kampen og gikk ubeseira! For som nevnt er disiplin en ting. Videre så spilte vi veldig bra. Tok vare på ball, jobbet alle som en. Og enkelte satt laget foran seg selv!  Mads BH følte kondisen ikke var på topp, og velger å bytte ut seg selv minutter etter innhopp. Voksent tenkt og prisverdig å sette laget foran seg selv!

God steming på benken kampen igjennom! (Hjalp også med tak over hodet i regnet)

En som ikke mangler kondis er Kristoff! Snakker ikke Alexander Kristoff, men vår egen Henrik!  Jeg har på mine 8 år som trener aldri sett noen løpe så mye, så ofte! DEILIG levert!

Da er det jo bare fortjent når han setter inn 3-1 og punkterer kampen og fullfører en perfekt sesong for gjengen der mange har vært med på en lang reise fra bare tap og nå til ubeseira!

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=189760

————————————————————————————-

Gratulerer til alle!! Dere er en herlig gjeng, på og utenfor!

Dagens FIRE stjerner:

Fu** it…,i dag må det deles ut 4 stjerner:

****   Henrik Kristoff! Mål og løper mer enn brødrene Ingebrigtsen tilsammen

***    Resten av gjengen! Vi var samla og gode kampen igjennom!