Jr 4: En smak av fugl

Høybråten/Stovner Jr 2- Bærum Jr 4    1-4  (1-1)

Vår første bortekamp for året. Vi får mange nye bekjentskaper i løpet av året. Høybråten var et av de. Fint anlegg, og etter noe Google maps så finner vi frem mellom hus og trange veier. Noen kjenner til et drypp eller to fra oven, så vi søker inn i garderoben!

Vi legger en plan: 4-3-3! Så spiser vi vår frukt i påvente av oppvarming 25 minutter før. Det er jo ikke vits å sløse bort krefter?  Når klokka viser 35 minutter igjen så er vi allikevel i gang med «en-spretten» fordi det var kjedelig inne (dårlig nettdekning kanskje?).

Høybråten/Stover- Bærum…bring it on!

Vi er 15 stykker i dag, så vi tåler litt sløsing av krefter. Samtidig så ser vi bort på hjemmelagets oppvarming, og føler vi blir fysisk små i forhold. Det er flere der som kunne spilt «The Hound» i Game of Thrones!

 

                                                   Rotete spill- fra begge lag!

 

Om noen hadde betalt for dette, så burde man fått refundert pengene! Denne forestillingen er omtrent som å overvære russerevy fra Elverum. Kun de med tilknytting til sted og personer finner glede i det!

For det er mye feilpasninger, dårlige taklinger og planløst spill- fra begge lag. Så til det positive i 1.omgang:

Vi tar ledelsen 1-0 på en av kampens prestasjoner. Et flott skudd ned mot hjørnet. Etter det har vi noe mer ball, med noen flere muligheter. Inn mot pause så er det tydelig vi må foreta en formasjonsendring.

Noe vi gjør etter en kjapp siesta med melon og saft. Nye folk- ny formasjon. 4-3-3 blir til 4-2-3-1. Grunnen til forandringen er at vi er enige om at vi spiller for lite på midten.

Tett i midten. Vi la om formasjonen halvveis for å få mer kantspill

                                                       No livnar det i lundar

 

En gammel salme oppsummerer 2.omgang. Det fine med denne metaforen er vel at få knapt vet hva en salme er lengre…i tillegg så ble den skrevet på nynorsk, så få skjønner den!  Dermed kan jeg gjøre som kristenfolket selv:  fri dikting!

For våren kom også til 2.omgangen. Null mer regn, samtidig som spillet fløt som ei liten bekk. Det var i alle fall en bedring. Aller mest defensivt. For der var vi trygge.

Offensivt så sitter det mer inne. Vi har mer ball, men skaper lite på offensiv 1/3 del. Det er frem til kreftene hos det sympatiske hjemmelaget tar slutt. Kampen igjennom så har de kjørt hockeybytter, men til tross for det, så er det mange med hofteknekk og krumme knær.

Så da utnytter våre kanter det, og på kort tid fra 65 til 75 min så er det «game, set and match» i vår favør. 1-1 blir til 2-1 når vi skårer på en retur. Før 3-1 skåres på et vakkert skudd.

Punktum finale settes med 4-1 mens jeg skjærer opp melon, og har følgelig i skrivende stund ikke oversikt over hvordan det kom.

Mads får to stjerner!

Så vi tar med oss 3 poeng, null skader og kort på turen hjemover. Dessverre kom kampen så sent i gang(møtte ikke opp dommer til kamp), at vi ikke rakk innom Texburger. Trøsten får være at vi har mange flere kamper mot lag der vi må igjennom og ut av ring 3!

For sesongen er lang og det er på høsten fugler smaker best. I dag ble det kinesisk due!

Kampens tre stjerner:

***    Ingen.

**    Mads og Tom.  Midtstopperduoen rydder opp kampen igjennom. Kun en miss ved å ikke få bort returen ved skåringen til H/S.

* Johan S. God en mot en. God kontroll på skudd og fine igangsettinger.