Jr 4: Bedring mot Heming

Bærum SK Jr4- Heming Jr 2 0-2 (0-1)

Det har gått en god stund siden første, og siste, kamp. Der spilte vi 2-2 mot Nesodden sine nest beste. Nok en hjemmekamp sto for døra, nå ventet Heming sitt 2.lag.

På oppvarming så ser vi de komme ut fra garderoben. «Dæven, så svære» De minnet nok mest om Wun Weg Wun Dar Wun. Altså en av de mest markante kjempene i Game of Thrones. Vi derimot er i beste fall en fysisk blek kopi av Jamie Lannister.

WunWun sammenligna med mennesker (til info for de av dere som er blasfemiske nok til å ikke kjenne til George R.R.Martin sin verden.

Om ikke en trone, så skulle det kjempes om heder, ære og inntil 3 poeng.

Begge lag er med fra første spark, men Nesodden har flere spark på ballen. Av den enkle grunn at de hadde flere pasninger som traff medspiller. Så vi blir presset bakover.

Vi holder lenge stand, med stopperduen Kenneth og Stian! Kenneth er som kjent 2-målskåreren fra forrige kamp, men han kan spille overalt og være god. I dag ble det midtstopper, da Lars og Håkon begge jobba for minstelønn i storkonsern (litt kommunistisk språkdrakt til «ære» for 1.mai).

Dog så kan ikke Adam, i dette tilfelle oss, være altfor lenge i paradis. Vi må også bite i det sure eplet til slutt. Så når 30 minutter er spilt, så tar de hvitkledde gjestene ledelsen 1-0.

Som står seg til pause. Vi har noen muligheter, men touchen blir for svak i avgjørende fase.

Vi kjørte ikke karusell med Heming

Ny omgang, samme oppskrift:

Egentlig kan jeg «copy, paste» på alt som er skrevet for 1.omgang. For kampen skifter lite karakter. Det er som en dårlig krimroman lengst inne i skapet på hytta.

Heming har mest ball, mens vi jobber i mellom. Til gjengjeld gjør vi det bra. Er jo helt naturlig at det koster krefter og at det til slutt biter oss et visst sted….resultattavla. 0-2 er et faktum med et kvarter igjen.

Som også blir sluttresultatet. Allikevel er jeg rimelig fornøyd. I fjor på denne tiden ville vi tapt mye mer. Konkret er jeg fornøyd med arbeidet hver enkelt legger ned! Samtidig at vi forsøker, og tidvis får til, å spille ball.

Videre at det ikke er noen sure miner. Til tross for at Heming er på nivå med president Trump i narsissisme. Vel overdreven feiring, sågar også når de får gult kort. Merkelig og egentlig bare trist. At de ender opp med 4 gule i en snill kamp sier sitt (ved begge mål tok de av seg trøya og fikk tommel opp av trener).

Kommentarer fra benken.

Jaja…tilbake til oss selv. Vi tar skritt, samtidig er det ting å jobbe videre med. Det er kjedelig, men terping på touch er vesentlig. Det blir ofte for svake pasninger og skudd.

Vi får se hva vi får til i neste kamp som er mot den eneste andre klubben som har fire juniorlag, nemlig: KFUM.