Jr 3: Klar seier mot ubeseirede Ullern

Bærum jr 3- Ullern jr 3 9-1 (5-0)

Hva skal man skrive etter kampen? 9-1 er jo bra, for all del. Det skulle bare mangle for vi har en sabla god gjeng med spillere, som har meritter større enn de fleste andre i klubben. I alle fall G16 NM gull og andre meritter under tiden i STB.

Gutta møter presist…ish. I nok til at vi legger opp til formasjon og spilletid. Og har tid til å snakke om at det er nok en dag mindre til russetiden!

Så langt er jobben gjort.

Rett fra start!

25 sekunder tok det før vi skåra vårt første mål. Bryter avspark og ballen havner hos Sinoda på kant. Han løper raskere enn ungdom på «Snarøya» løper fra Politiet og kommer alene med keeper og en god avslutning. 1-0 og listen er lagt!

Vi følger opp med godt spill de første 15 minuttene. Kombinasjoner sitter, løpene kommer og sjansene som en følge av det.

2-0 kommer på motsatt kant med Lekanger. Hadde jeg orket å gå opp tavla til speakerboden for å hente kontroll til resultattavla, så hadde den vist:

2-0- 6 minutter! 3-0 er med samme kar så klart. Nå frykter jeg at NTG henter han (og). Heldigvis er Lekanger for glad i bol og fest til å være på NTG fotball!

Kampen faller litt i kvalitet fra vår side, men vi er bedre mot 11 heltemodige og godt arbeidende Ullern-gutter. Som har enkelte angrep som kunne blitt noe. Laget deres er ikke så halvgærent, men å ikke ha noen på benk gjør det vanskelig.

Pisani bidro nok en gang 😉

Myk landing inn mot pause

Emil M viser seg frem de siste fem. Gutten blir i grunn aldri sliten. Hans jakt etter ball er som å se en hund løpe etter pinne. Emil får betalt når han kjemper inn 4-0 etter rot i feltet, før han i det 44 minutt skårer dagens beste spillemål etter at vi spilte «ping-pong» med ball i motstanders 16meter. Altså 5-0 til pause og Massimo er ikke greten av noen annen grunn enn at han ikke har Cola. Eneste jeg fant på klubbhuset var vann med kullsyre. Blasfemi! Så da blir det litt klaging på andre ting da….sorry boys!

Bedre hele veien, Pats mot Jets?

Vi skårer 6-0 med Zidane som kommer på et godt raid, der han kjører slalåm med Ullern. Leken lobb og 6-0. Det er mer enn set-ball.

Neste mål er bortelaget sitt. De skal ha skryt for innsats og moral. Samtidig hjelper det nok at vi er svake i klareringsspillet. Så fra kort avstand så står det 6-1. Uten at noen må knaske Prozac av den grunn. Hvorvidt Prozac er bedre mot nerver enn alskens annet som finnes av piller, det har jeg ikke betalt for å mene noe om!

Det som var sikkert var at man ikke trengt noe beroligende. Ei heller noe mot vinden. For det var ganske så kjekt vær i dag. Varm dag på Kadda? Halleluja!

Rett og slett en fin dag på Kadda. Som blir bedre av spillet vårt utover 2.omgang. Myking får hat-trick i det 63 min på et frekt skudd. Vel så gledelig er at han gjør det jeg sier: SKYT! Flott!

De to siste kommer på løpende bånd. Det er gode innlegg og vi fanger ballen på bakerste og inn! 8-1 blir til 9-1

Fortsatt masse tid igjen, men ingen får til mer. Vi rokerer noe om, mens Ullern bommer på sine sjanser. Dommeren blåser av på «just presis» 90 spilte og det blir «heimesiger» på kupongen med 9-1.

Så får dommeren siste ord på vei ut av banen «Detta var kjett gitt, jeg drar hjem»

Vi øker ledelsen på tabellen, også fordi de som lå som nr 2 tapte sin kamp.

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=146777

Kampens tre stjerner:

* * * Myking! Jobber kampen igjennom. Nå kom også hat-tricket

* * Lekanger! En omgang, og to mål + assist. Så får vi håpe tåa di ikke er brekt!

* Vegar! Stødig i forsvar, ikke fullt så stødig i angrep 😛