Jr 3: Vi var gode lenge nok

Bærum Jr 3- Vollen Jr    7-0 (2-0)

Ivrige lesere husker forrige referat da det var kort og full av slakt. I dag var vi noe skjerpet. Kanskje fordi vi møtte et bedre lag, slik at man måtte opp på i alle fall 80 % for å ha kontroll.

For kontroll har vi kampen igjennom. Det er tydelig at vi tidlig sjelden er truet. I vår klassiske og kjære 4-2-3-1 gikk vi ut å satte lista fra første spark. Ikke ulikt Israel i seksdagerskrigen i 1967. Foran 12 tilskuere så levner man liten tvil da.

 

                                       Manglende effektivitet og vi ser ikke noe til Jesus

 

Dog sitter skåringene litt langt inn. Riktignok tar vi ledelsen etter 5 minutter, men etter det så skapes det nok til å bli 2-3-4, men det skjer ikke. Alt fra at alt er offside, til at vi brenner selv. Sånn sett så lever kampen, men vi har sluppet inn kun 6 mål hittil og det er sjelden fare på ferde at den statistikken forverres noe særlig i kveld.

Birk foran, og Henrik bak, kom begge veldig godt fra kampen som midtstopperduo

Om noen skulle slite med dårlige nerver, så blir de nok rolige uten å spise reseptbelagte saker når vi midtveis endelig går opp til 2-0. Fra da av er det kun torden og regn vi er bekymra for. Så det er mulig vi stopper litt for mye å spille for å se opp mot himmelen. Men vi ser verken noe til regn eller Jesus.

Derimot så ser vi posen med frukt som plyndres til pause. Det er gode nyheter, for jeg selv har burgere som venter med en eneste gang når jeg kommer hjem til Brasil-Sveits. Når det gjelder pauseprat så går det ut på to ting:

  1.  Bruke færre touch     2)  Bruke mer kanter.  For da mener jeg bestemt at vi spiller for raskt for motstander og på for stor plass. Da bygger vi oss opp til en-mot-en, og da vinner vi de kampene langt oftere enn ikke.

 

                                         Ord blir til handling…og besøk av mamma

 

Gutta tar oppfordringen på strak arm og vi dreper kampen tidlig. Skal ikke komme med nok en Israel-metafor her. Bare hinte om.

Tre-null skjer tidlig og Vollen går i oppløsningen. Slitne og dårlig disiplinerte medfører at vi kan gjøre hva vi vil resten av kampen. Da blir det fire-fem-seks og sju mål før kampen er over!  Gledelig nok så kommer de av flere spillere og på ulikt vis. Hadde vi vært nok skjerpa så kunne det blitt to-sifra, men når det blir dagens problemstilling, så ja da lever vi greit!

Vi får rotert pent på kapteinsbåndet i dag grunnet småskader, og vi nevner ikke navn. Men når en viss midtstopper fra ex-BVH går ut så får han besøk. Av mor. Til glede for oss andre på benken. Kanskje spesielt for han som spilte med «ADHD» på drakta før trykket falt av i første vask.

Vi fløy høyest

Vi leverer en fin 2.omgang og gutta skal ha ros for å spille på ulikt vis, samtidig som vi har disiplin bakover de gangene vi blir brutt.

 

                                        27 poeng/66-6 i målforskjell….nå FERIE

 

Vi har en artig målforskjell, være seg om man er troende eller «kun» jobber med en religiøs sekt.  66-6 er uansett fasit. Samme med full pott 27 poeng. Så mål om seriegullet er bortimot i havn. Her kan dere se tabellen så langt:

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158998

 

Nå er målet å skåre over 100 mål og ha margin på 100 mål.  Med 7 kamper igjen så er det fullt mulig.