Jr 3: Vi kødda det til

Bærum Jr 3- Hødd Jr 0-2 (0-1)

På tirsdag var vi høyere oppe enn Snoop Dogg. Lagmoral av en annen verden ga oss seieren mot sinte skotter, og førersetet i kampen om gruppeseieren. Som ville føre til en kamp mindre. Alt vi trengte var et eneste poeng mot laget fra Ulsteinvik: Hødd

Ulsteinvik er mest kjent for…ja, hva skal det være? Den eneste festivalen Jacob Matre IKKE vil på: trebåtfestivalen!

Viktig brikke: Jacob Matre.

Et kjapt google-søk viser det bor + – 5200 innbyggere. Så vi går utifra alle kjenner alle.

Rutiner, rutiner, rutiner

Jeg er tilhenger av gode vaner, men har selv mange dårlige. I dag så kopierte for mange av gutta meg. Vi var ikke klare for oppvarming og når den først kom i gang, så ble den gjort slik en polsk snekker mekker sammen lekehuset til lille Lovisa på 3 år.

Hødd løper, vi står rolig

Vi falt som sammen som et leke/kort-hus! Fra innledningen så viser gutta fra kysten at de kan spille ball, mens våre egne ikke helt henger med på tempoet. For mange dueller tapes, for få løp gjøres og da:

Blir det for tøft! Enda vanskeligere blir det når de skårer på et angrep bygd opp langs kant. Smakk-smokk og bang. Snakker IKKE barnemishandling, men pasninger i høyt og presist tempo…som fører til 0-1 i målprotokollen.

Frustrasjon, men få løsninger

Vi kunne like gjerne vært den britiske regjeringen på besøk i Nord-Irland. Boris Johnson og Co finner ingen løsning på Nord-Irland og Brexit, mens vi ikke finner ut av hva som skal til for å løse opp «Hødd-flokka».

Kanskje det er slik vi skulle takla det?

Som med Brexi, frist 31 oktober, så går klokka når vi er i gang med 2.omgang. Det blir mye spillestopp, og cupreglementet er nok påfunnet av Nord-Koreanske myndigheter: null og niks av overtid er tillatt! Om så Elvis kommer ned fra himmelen på en drage sammen med han Jesus`en sjøl!

Rett nok forsøker vi, men hodet er ikke klart. Det er vel kun Van Gogh som klarer å produsere noe uten klart hode, dog av en annen årsak!

https://www.vangoghmuseum.nl/en/125-questions/questions-and-answers/question-87-of-125

Det ender ikke så bra, men endetiden har ikke kommet!

Til tross for noen farlige innlegg, så er vi ikke så nære i dag. Det må bare innrømmes, og helt på slutten skårer Hødd 2-0 når vi satser alt offensivt.

Så 0-2 tap er et faktum, samtidig som skottene vinner stort. Da ble vi nummer to i gruppa. Der og da er vi skuffa, men vi har alle muligheter videre.

Vi kan spille knakende god fotball. Hodet må bare ikke være for høyt eller for lavt. Jeg gleder meg til sluttspill i morgen og har troa på spill fredag!

Da har vi også Scott Engh tilbake etter en kamp karantene. Vi savnet Krigeren fremfor noen på midten, nå er han uthvilt og klar for å herje slik City gjør i Premier League!