JR 3: Vi kan ikke servere biff som forrett

Haslum jr 3-Bærum jr 3 1-1 (1-1)

Er nå usikker på om jeg skal kort og greit linke til Mozart requiem og dødsmesse, eller om jeg skal bite i eplet å skrive noen velvalgte ord.

Dere får tilgi om det ender opp med nordnorsk bannskap og like lite artikulert som en stil kopiert ut ifra wikipedia!

Så lyder det skrevne ord: Vi hadde store forventninger! Etter den gode seriepremieren, så fikk vi nok litt Ikaros-overmot! Det gikk som kjent dårlig med Mr.Ikaros kan man si, og om vi ikke ble brent av sola  så fikk vi lettere brannskader.

Lærdom: Lite kommer gratis i livet.

Når forventingene er (for) høye er det noen ganger en forbannelse å ta en tidlig ledelse. I denne kampen kommer skåringen for kjapt, og fører til at vi slutter med å være sultne. Sagt på mer folkelig vis: man kan ikke servere biff som forrett!

Førstemann til ballen?

Førstemann til ballen?

All honnør de rødkledde fra drabantbygda Bekkestua! De viser lidenskap og fine ferdigheter. Vi derimot fremstår som Mike Tyson de siste 10 årene av hans karriere. Med stort potensiale, men ender med å være mer tannløs enn løver som har bodd på Zoo i 20 år.

Det blir for mange som skal lage hele festmåltidet selv, og for de som er hobbykokker vet at et reelt festmåltid må tilberedes av flere kokker, som alle har hver sin forhåndsbestemte oppgave! Intet er for lite eller stort til at akkurat DU kan være den som bidrar i et større kollektiv.

Om jeg i forrige uke sammenlignet oss med hvordan Nordstatene i USA gjorde det i borgerkrigen for drøye 150 år siden, så spiller vi i dag som om Ulysses. S Grant skulle i en av sine fyllekuler ha ledet bataljen.

Og det er for ofte kun en solid sisteskanse i Heggen, som hindrer at vi går på et skuffende tap. Flere ganger er Haslum alene mot han, men Gran sin keeperhelt er like pålitelig som at Manchester City nå tar seriegull i Premier League!

 

Er først de siste 15 minuttene av kampen at jeg setter et visst grep om det. Men når vi nærmer oss 16meteren, så er det mange røde bein og kropper som blokkerer og murer igjen!

Henrik forsøker seg

Henrik forsøker seg

I aller siste minutt så får vi en siste mulighet. Og det er kampens største mulighet. Zaki legger en fin 90graders pasning inn i boksen, der står Basir klar for å skåre sitt første mål for oss. Men dessverre suser avslutningen 20 cm utenfor stolpen.

Dermed ender kampen uavgjort, og basert på forventingene så får vi en aldri så liten smekk på hånda. Nå håper jeg vi kan bruke treningstiden til å lære av feil gjort på Haslumbanen og at når vi neste gang samles for dyst så viser vi sult, hunger og vilje til å blø for drakta og hverandre!

En positiv erfaring fra kampen er at 99spiller Martin Sedenius Føllesdal debuterer, og gjør en solid figur!

Bærum-Haslum3