Jr 3: Tregt, seigt og fåtallig

Bærum Jr 3- Dikemark Jr    7-1 (2-1)

Nå har Mai du skjønne milde virkelig kommet! I utgangspunktet en god ting, men det kan bli litt for varmt, litt for mye russefeiring, litt feilaktig prioritering. Summen av det er at forfall tikker inn på kort varsel, som igjen betyr vi må stokke om på spillerkabalen.

Opp, ned, til siden og venstre. Som vi skulle merke under kampen og, så ville varmen også føre sitt til at vi gjerne skulle vært flere i troppen i dag (i det minste fått forfall tidligere, slik at erstattere ble mulig å hente inn).

Vi fikk gjøre det beste ut av det. Faktisk så starter vi bra. Den opprinnelige kampplanen ligger kastet på historiens søppelhaug med kommunisme, nazisme og annet  som har feilet opp igjennom årene. Så også med vår kampplan (som for de spesielt interesserte var å presse høyt, vinner de første 15 min med 3 mål, mange løp. Kort sagt: Drepe kampen).

Nå ble vi enige om å trille ball, styre tempo for så å ha krefter til minst 90 minutter.

Vi tar ledelsen når en corner treffer Talstad som står på bakerste helt alene. 1-0.

Mads med debuten på Jr 3 😉

Som dessverre ikke varer lenge. For vi blir vel offensive, og blottlegger rom bakover. Etter en god sjanse av oss, så er det den klassiske tellefeilen i forsvar og Dikemark kan kontre inn utligningen. I tillegg får vi Anders skada. Så utespiller må inn i mål.

Nå jevner det seg ut. Vi er nok et hakk vassere, men det er mye halvveis. For store rom i mellom egne spillere, for svak pasningskvalitet og lite initiativ på topp. Allikevel skaper vi en og annen farlighet.

Før pause tar vi ledelsen på et skudd inne i boks med Talstad (igjen..skal bli enda flere og). Men ikke før halvtid. 2-1 i en omgang der vi starta bra, men avslutta stadig svakere.

 

                                          Mål, men på under halv maskin

 

Kampen blir tidlig avgjort etter avspark. For vi fikk større rom enn i australsk villmark. Det betyr 3-1 og det holder. For all del, det hjalp vi skårte 4-5-6 og 7 før kampen er ferdig. Med på 3-1 tidlig i 2.omgang så var det over.

Skal ikke utsette alle dere kjære lesere for alt som skjedde i 2,omgang. Mest fordi det ikke skjedde noe særlig. Jo, vi skårer fem mål. Men det er mest fordi motstander er vel så sliten som oss.

De kommer på ulikt vis, men en fellesnevner er at vi skårer mest pga motstanders feil og/eller en enkeltprestasjon.

Som oftest av Talstad. Sjefsrulleren. Han blir også dagens BB, og skulle gjerne fått beholdt skiltene på bussen sin frem til og med nasjonaldagen.

Banens beste: Henrik Talstad

Det kommer lite godt ut av å snakke mer om kampen. Vi gjorde jobben, så vidt, men var for få til å noe sus over spillet. Enkeltsekvenser ja, men ikke godt nok over lang nok tid!

Kampens tre stjerner:

***  Ingen. Vi var ræva

**   Talstad.

* Til dere som faktisk kom etter å ha sagt at dere skulle komme