Jr 3: To lag og en Messi

Bærum Jr 3-Høvik Jr 1 6-3 (3-1)

Vår femte kamp for året, og eneste på ærverdige (?) Kalvøya. En liten naturperle med unikt dyreliv, nudiststrand og en kiosk med sporadiske åpningstider. Der skulle vi kjempe mot både oppoverbakke, gjørme og motstander Høvik.

Er lett med Messi på laget

Messi, Brady, Bolt eller Matre- samme kar!

Vi er som Usain Bolt fra avspark. Tar kommandoen og det ser ut som det skal bli overkjøring. Et kjent mønster i de seneste kampene. Hovedgrunnen er at vi har en spiller som er 23 hakk over de fleste: Jacob Matre Eriksen. Så laget blir som en sleggekaster fra DDR fra «glansdagene» fra 80-tallet.

Nevnte «sleggekaster» står bak 1-0 tidlig. Et skudd som keeper mister pusten av (pun intended) som gjør at Tobias kan sette inn 1-0 på åpen kasse.

2-0 kommer minuttet etterpå når vi slår en god corner fra en liten gjørmetopp! I skrivende stund er jeg usikker på hvem som skal krediteres den, så vi gir den til Niklas Bendtner. Han trenger den støtten han kan få om dagen. Skribenten har kontaktet sjaman Durek for klarsyn i saken 😛

Flere nye på laget

Samtidig er det flere nye som viser seg frem!

Vi tok en «PSG» rett før seriestart og de mange nysigneringene gir solid avkastning i dag! Laget er jo egentlig mange 00ere, men ikke alle har «tørket inn» etter russetiden, ikke ulikt underlaget i dag. Så da trengte vi at 02 steppet opp, og det gjorde de til gangs!

Simon, William, Myking, Thomas, Håkon, Filip og kaptein Frislie! De fyller hullene til laget som ikke har tapt en kamp siden høsten 2016!

For tape gjorde vi ikke i dag! Litt sen spoileraltert! Vi går opp til 3-0 med Matre. Nå skulle jeg ønske jeg kunne holde litt tilbake med komplimenter, men dette er verdig kandidat til årets mål! Ball i lufta, flikk med hælen og over seg og forsvaret før den dundres i mål! 3-0, spilt 15 minutter

Høvik reiser seg!

Gutta i striper gir ikke opp. Spillet jevner seg ut, og de har flere gode angrep. Som de til slutt får betalt for. 1-3, så blir det nerver når de reduserer nok en gang. 2-3.

Heldigvis slår vi tilbake og knuser håpet til våre venner tre busstopp fra Kalvøya! Henrik Kristoff er tilbake fra russetid med bravur! Nå går lufta litt ut av ballongen, og skoene er ekstra våte. Når man i tillegg ligger under 2-4, så skjønner vi at fotball ikke blir så morsomt lengre!

Emil Myking passer på

Vi punkterer kampen med to mål til. 5-2, før Filip gjør sitt første mål i den vakre Gule drakta! På et herlig skudd, som antagelig Kim Jung-Un vil ta patent på for å utvikle en rakett!

At Høvik får årets «morsomste» straffe på noe ingen skjønner noe av, er no vi ler av når vi vet vi vinner. Hadde det vært kampavgjørende, så hadde nok hjertet mitt stoppet å slå. For ingen ville ha straffe, ingen så noe som kunne være straffe…allikevel peker dommer på krittmerket (eller var det måkebæsjen?) som markerer 11 meter.

Det ender med setsifrene 6-3. Vi kommer fra det på en helt ok måte, der det mest gledelig er at mange 02ere viser seg frem på en positiv måte!

Glad gjeng etter kampen! (Kaptein Frislie lengst til venstre)

Takk til alle foreldre, være seg Høvik eller oss, som tok turen og bidro til hyggelig ramme rundt kampen!

Kampens tre stjerner:

*** Matre. Best, rett og slett.

** Vegar. Solid i bakre rekker. Er sjef helt naturlig.

*Filip. Fin kamp i debuten. Fikk mål for lange lang og godt press