Jr 3: Lek(anger) mot Vålerenga!

Bærum Jr 3- Vålerenga G03 7-3 (4-1)

Det er lenge siden sist vi spilte 11er kamp. Ja, faktisk siden vi var på en 11er bane. Vi trener på små flater vi, men det hemmet oss ikke i dag når vi var verter for Vålerenga G03

Snakket gikk mellom gutta i «garderoben», dvs. benken ute. «Hva slags lag kom Vålerenga med? Det skulle vise seg å være i all hovedsak gutter født i samme år som når Saddam Hussein ble fanger, Lance Armstrong dopet seg for femte gang i Tour De France eller når Milan sist vant Champions League! Vi skrur klokka 17 år tilbake til 2003.

Med all respekt til «Enga» som er vår gode samarbeidsklubb, så skal jeg ødelegge evt spenning ved å si at Stabæk…mener Bærum var bedre i dag!

Tilgi en skribent som blander oss og våre venner fra Nadderud, men laget består av 6 tidligere STB-spillere, der 3 av de var sentrale når de vant G16 NM i 2018.

Mange mot Lekanger er IKKE feigt!

Forskjell på spill og samspill

Vålerenga hadde gode enkeltspillere, men det stoppet opp på samspillet. Vi hadde fortrinn i fysisk, så vi løp opp og kjempet ned evt angrep.

På motsatt side satt spillet godt nok til at vi sto for de aller fleste farlighetene. Med det kom også etter hvert mål…Vi har i lang tid ventet på noe godt, i dag fikk vi både endelig spille igjen og samtidig bøtter med mål.

«The STB-7» er solide kampen i gjennom, godt hjulpet av Thomessen, Filip, Myking og debutant Mauch!

Vi tar ledelsen 1-0 når Erik «Pace» Lekanger gjør alt på egen hånd. Han løper omtrent som denne karen igjennom det som er av forsvarere:

I motsetning til Marshawn Lynch som stoppet å herje etter dette superløpet mot Saints i 2010, så fortsatte Erik Lekanger å herje som han skulle vært Lukashenko selv

https://www.bbc.com/news/world-europe-53707011

Så det betyr enevelde, i fotballbetydning en haug av mål! På alskens vis. Skribenten måtte også være trener og linjedommer, så notatene er uklare som det skulle vært Brexit.

Det som kan slås fast er at vi leder 4-1 til pause, med skåringer i regi av gode enkeltprestasjoner og via godt samspill!

Enga ga aldri opp

Vi trodde kampen var over

Det ble dårlig i 2.omgang. Rett nok skårer vi tre til, men vi slipper inn to. Det er mest holdningen jeg vil til livs her. Forstår det er varmt og uvant med ballspille på 105 * 65 meter, men da er det lov å bytte for noen minutter i skyggen og et par glass saft.

Det skjedde ikke, og i vår 3-5-2 formasjon så ble vi tidvis nakne defensivt! Gutta fra østkanten er ivrige og spiller bra fotball jo lengre kampen pågår. Det blir de belønnet med to mål for!

Nå har jeg riset oss for dårlig defensiv vilje de siste 45 minuttene, så skal det nevnes at offensivt så er det ok også i 2.omgang. Vi skårer tre, og kunne putte flere. Slik er det jo i kamper med flere sjanser enn rette i Lotto.

Gledelig at Mauch skårer to, men Filip og Bergh står for hvert sitt. Greit å ha flere spillere med x-faktor. Legg til en snart skadefri Matre og Løfqvist, så snakker vi fugl av beste sort!

Vi er Bærum SK

Kampens tre stjerner:

*** LEKANGER! Det ble kattens lek med musa. Han er et nivå over alle i dag. «Pace» har ikke blitt tregere i sommer selv om han boler.

** Sinoda! Gledelig comeback etter et år borte. Skulle tro du hadde gjort andre ting enn å lage pizza i hele sommer!

* Mauch! Debut med to mål er god søknad for startellver på et kruttsterkt breddelag!