Jr 3: Satt langt inne

Bærum Jt 3- Jardar IL 1 3-2 (2-2)

En lang ferie er unnagjort, og ganske sikkert like lite trening på gutta som på meg. Noen har vært med Jr 4 i Rwanda, mens de fleste teller ned til Jr 3-turen til USA i høstferien. Kanskje vi tenkte for mye på møtet med Joe Biden, burgere og Patriots-Redskins?

Bygget hus i Rwanda i forrige uke.

Før det gjelder det å spille 8 kamper, gjerne med en viss mening. I dag kladda det som vi skulle ha smørt skia med en cocktail av rød og gul mix på klisterføre. Sagt på annet vis, vi var like svake som presidentkampanjen til John Hickenlooper!

Gåfotball

Heldigvis var vi ikke helt alene om det. Vår beste periode er de første 15 og de siste 15. Med beste menes ikke så halvgærent. For bra var det ikke.

Tenningen fra Norway Cup var forsvunnet som penger etter russetida! (frampek?). Det gikk for halv maskin.

Vi skaper noen ok sjanser de første 15, og skårer på kampens vakreste angrep. Kontring, Bo løper opp ballen, vender av to Jardarspillere, så en stikker til Marøy som ikke kan bomme. 1-0. Jardar slår tilbake med ex-Bærum Shiva. Han er nok banenes kjappeste, og når han leker med ballen så blir vi statister. Alene med keeper og 1-1 ca halvveis.

Simon med overblikk

Hva skal man kalle de neste 45 minuttene?

For stillingskrig kan det være, men spillet i forkant er sjelden verdt mer enn 1000 rwandiske franc (som for ordens skyld er 10 NOK). Begge lag kunne skårt, men mer som et resultat av motstanders feil/gavepakke defensivt, enn ens eget gode oppbygde spill.

Ok , i jr 3 div er det kanskje naturlig. Men vi har et lag bestående ex-Stabæk og omegn. Det kan bare bli bedre enn i dag. Sånn sett en trøst.

Begge lag skårer ett til før halvtid. Vi med Bo på lekent raid, mens Jardar utnytter at vi sentrer til de fra egen 5-meter, før de avslutter fint og knallhardt. 2-2 er nok riktig bilde på kampen når dommer blåser for sjokomelk-pause og frukt.

Rot, skrot og Chelsea klarer bare U

Som beskrevet i forrige overskrift, det er vanskelig å forklare hva, hvorfor og hvordan spillet er mellom 15 og 75 minutter. Til det trenger man å sette seg ned, få Ambjørnsen til å skrive rusfritt, for så å kjøre en korrektur av Nesbø. Kun de kan sette ord på det.

Jeg er dog nødt til å gjøre det, og da velger jeg rot og skrot. Som å se ungdom på Ios etter dag 2. Bare fanteri og tilfeldigheter.

Fine forhold!

Så begge lag kunne skåra, men gjør det ikke. Forskjellen lå i antall kramper. Noe som oppsummerer kampen greit. Vi «vant» den med 0 mot 2. Så vi hadde krefter til en bitteliten sluttspurt.

Samtidig så overkjørte Chelsea over Leicester i London, men de klarte ikke å avgjøre kampen til sin fordel. Så der ble det uavgjort.

Det så det ut til å bli hos oss også. Dog så gjør jeg forandringer i hvor folk spiller i håp om at de skal vise mer energi. Sjelden jeg lykkes med noe fotballfaglig, alle vet jeg er bedre i curling-strategi.

I dag fant blind høne korn!

Altså undertegnede. For med de trekkene så tar vi over på slutten, og William legger inn perfekt fra sin kant, der er det kun en spiller. Han spilte med forstua hånd, men det hindrer ikke han fra å FLY!. Som SAS, KLM og America Airlines.

BANG! 3-2 i det 87 minutt! Hvem trenger hånd som funker når man har hodet?

Jardar har en sluttspurt, men den er ganske lik Northug siste år i skisporet. Ikke så farlig. Så vi klarer å vinne på en særdeles dårlig dag.

Blågult på Kadda i dag- Endte med 3-2 og «heimesiger»

Kampens tre stjerner:

***BO. En omgang holder. Banenes beste og farligste spiller.

** Thomas. Viser fart og spiller tross smerter (eget valg). Matchvinner på legger heading

*August! Hvilken Duracell-kanin! Energien smitter og han skaper farligheter og rydder opp. Lover bra!