Jr 3: Kruttsterk seier mot forsterket Asker!

Bærum Jr C- Asker SKK A 4-2 (1-1)

Tredje serierunde sto foran oss på russetidas 11.dag. Hvordan var kreftene? Sykdomssituasjonen? Ikke minst- hvem kunne dukke opp?

Mange spørsmål, svarene får dere fortløpende etter beste evne. Slik vi får svar på primærvalget for senatskandidatene i Ohio i løpet av nattens mulm og mørke.

Kruttsterkt samarbeid

Overskriften spiller på at Asker skiklubb har et samarbeid med Asker Fotball om spillere. Så i dag stilte de MEGET sterkt med bl.a en keeper i Vlas Paljamar – Profil – Norges Fotballforbund som har stått jr NM og 4 div senior og i tillegg fire utespillere med Interkrets B erfaring.

Hvorfor vet jeg ikke, men vi slo dem for det- selv om vi startet oppvarmingen 15 min før kamp, kom fra russebuss og dro rett tilbake på russebuss. DET må vel svi ?

Lys fra himmelen på slutten av kampen

Til kampen- verst tenkelige start!

Vi merker at dette er et meget forsterket Asker! For det første varmet de opp tidlig, de var svære og ingen derfra hadde KOLS-anfall pga fyll og fanteri. Så det ble brått en usikkerhet blant oss. For vi tar det piano, tenker mer på RT, damer og noen, kanskje noen, tenker på en kommende tentamen.

Innledningen av kampen er jevn, men på sitt andre angrep så feller vi Asker i god skåringsposisjon. Dommer velger å plukke frem det røde kortet, og vi er en mann mindre allerede etter 13 minutter. At de skårer på påfølgende frispark gjør det hele fra smal oppoverbakke til en ekspedisjon om å nå opp til K2 – Wikipedia

0-1, en mann mindre og få innbyttere. Skal vi gå på en smell før nattas smell på russebussen kommer? I så fall blir morgendagen blytung.

Asker Fotball / skiklubb spiller ball, er duellsterke og de har mest ball. Det er i det hele tatt sort og hvitt her ute på kunstgresset. Dog så kommer de ikke til så mange sjanser, fordi vi har kruttsterkt breddelag. så 0-1 står seg lenge takket være «blod, svette og tårer».

  • For en ting er hva vi har med i bag og handlepose, en annen sak er hva som bor i vårt DNA!

På en av våre første farlige angrep ca halvveis ut i 1.omgang så er vi kliniske slik min far var på jobb (kirurg). Så med samme presisjon så utligner vi. Det må føles like surt som vinden som alltid er til stede på Kadda!

Fus og Fons tar seg en hvil midt i- en god soldat hviler når man kan

Så går kampen i en fase av «52 pell opp». Kortene blir mange, få er pga taklinger.

  • Dommeren har bare ikke lyst på det samme som Høyesterett i USA vil ha i kommende abortspørsmål- altså dissens. Her er det ikke snakk om 5-4 dom, her vil man ha 9-0 og full autoritet. Så med det flekkes det gule til begge lag på bestilling.

Nå blir vi frustrerte og redde for å spille fysisk. For gult nr 2 betyr som sagt: en enda tidligere russetid. Noe våre vil leve lettere med enn Asker sine satsspillere.

1-1 står seg til pause i en omgang Asker har mest ball og noen flere sjanser. Vi holder kampen jevn takket være godt forsvar og innsats ikke sett siden slaget i Alamo i 1836.

Asker hakket bedre i 1.omgang

Alt hva fotball handler om + WTF SCOTUS?

Forståelig frustrasjon pga «kort-fest» er det jeg må håndtere til pause. For vi har vel like mange gule kort som JD Vance vil få stemmer i nevnte primærvalg (støttet av Trump og forhåndsfavoritt).

For ordens skyld: per kl 0225 norsk tid har JD Vance 31.689 stemmer (25.2 % )

Så jeg mener til ro og klokskap i hva vi foretar oss i de siste 45 minuttene.

Ikke på Visjon Norge måten, for jeg har ingen intensjon om å lure folk. Men at vi skal tro på ferdighetene til de 10 av oss som er igjen på banen.

Så skjer det noe fra første spark som gjør at jeg finner frem Johnnie Walker Blue og lytter til herlige James Taylor og min favorittlåt:

James Taylor – Carolina in My Mind (from Pull Over) – YouTube

Jeg blir så innmari stolt! Til tross for justismord med konsekvens en mann mindre og et halvt Jr Elite lag på andre halvdel, så er vi best 2.omgang igjennom!

Klart ett topp 3-øyeblikk med denne gjengen!

Gutta har pratet i pausen , funnet en plan og får til det omgangen igjennom! Det tar riktignok tid før belønningen kommer, men vi er på nivå med en mann mindre, mot IK-motstand fra Asker og alskens bekymringer for morgendagens tentamen som få har lest nok til!

Når 2-1 kommer med Alf så takker vi Gud, Allah, Buddah, Erna, Biden og sikkert også Kjetil Knudsen i Glimt! For det er DERFOR vi spiller fotball. At vi får en utfordring, svarer på den og leverer slik som Høyesterett i USA leverer for abortmotstanderne om dagen. Være seg 50 års «Stare decisis», tilleggslover og grundig behandling siden 1973.

Så minuttet etterpå kommer dommer i fokus da han gir Asker Elite/skiklubb en like streng straff som nevnte Høyesterett (SCOTUS) gir kvinner i alle røde stater etter dagens lekkasje. De sort-hvite gjestene får rødt kort for en takling. Få forsto det, men med like mye makt som SCOTUS så er hans avgjørelse uten ankemulighet.

Så 10 mot 10, stillingen er 2-1 til oss og det er igjen ca 25 minutter igjen!

Vår beste avslutning noensinne?

Mtp nivå til motstander, så vil jeg våge påstanden om at måten vi avslutter kampen er helt der oppe med alt vi har gjort i løpet av våre (snart 3 år). Nå har vi kontroll defensivt, samtidig som vi spiller fin fotball.

De som kjenner oss da, vet at vi skårer før eller senere. I dag ble det rett nok senere, men vi setter to mål til i det 70.min og 80 min. Så med 4-1 og kun en kort episode av (f.eks) Peppa Gris | TITLE | Barns Tegneseries – YouTube igjen på klokka så er det klart at vi vunnet kampen.

Asker skårer en på tampen, men det er «too little, to late» for noe drama. – Ikke at det er for sent for våre gutter, de sto nok opp 1 time før kampen og med en meget imponerende seier her vil rulle ut i nattas mulm og mørke med:

  • særdeles godt humør
  • god kaloriforbrenning , mens jeg for min del forsøker å skrive ferdig mens stemmetellingen pågår for fullt i Ohio (per kl 0314 så leder JD Vance med stadig større margin.

Så noen timer etter at jeg skrev ingressen, så tyder det på at Trump-støttede JD Vance vil vinne. Dog er det telt få stemmer i folkerike Cuyahoga County og der har Dolan mulighet for å ta igjen ledelsen pga innbyggertallet og det faktum at han selv er derfra og populær…

…Asker derimot stiller meget sterkt lag og kjemper bra, men vi er sats-RUSS som ruller videre i summarnatta!

God stemning noen timer senere

Summa Summarum

Tøff start mot meget sterkt Asker-lag. Rødt kort og mål i mot minuttet etterpå. Men vi kjemper oss tilbake og spesielt defensivt gjør vi en knalljobb i 1.omgang. 1-1 til pause

Som ender med 4-2 seier for oss, takket være godt oppbygd angrepsspill og en herlig lagmoral over hele fjøla!

#TreningErOvervurdert

Kampens tre stjerner:

*** Alf fons Haslum: Viktig i kritisk fase. Dessuten slår han et slag for «bukse-stil» som utespiller

** Ulrik Ø: Feilfri. På banen som på skolen.

* Resten: Takler en vanskelig 1.omgang på beste vis!