Jr 3: Kontrollert seier mot Jardar!

Jardar Jr 1- Bærum Jr 3 1-4 (0-2)

Heldigvis ble det ikke noe reprise av fjoråret (16-1 seier). Jardar har blitt et bedre lag å ga oss en fin utfordring! Samtidig så hadde vi sentrale forfall i Bo, PP og Westrum, så alt i alt skal vi ha kontroll på både kampen og serien slik det ser ut når vi er fire og halv time før Game of Thrones, ep 3 slippes ut

11 mot 1 er feigt! Heldigvis er de andre blå rett bak han karen i høyre hjørnet

Magisk vær, ok spill!

Forholdene var aldeles nydelig! Det vi antar er et fint anlegg, selv om vi aldri får se på innsiden på det fordi vi aldri ble tatt imot av vertene. Det gikk dog fint ute før kamp (hos oss får motstander frukt, drikke og garderobe før kamp).

I forkant av kampen ble det løs prat om hvor dårlige United er om dagen, om RBK må sparke Horneland og et par Valler-nerder som er mer opptatt av valget på ny nasjonalforsamling i Spania. Der det i skrivende stund ser ut som det blir sosialistisk flertall, samtidig som et nytt ytre høyre parti vokser frem.

Generalissimo Franco vekkes nok ikke opp fra de døde om vi forteller om selve kampen, så la oss skifte fokus uten frykt for faenskap fra den kanten. Innledningen er jevn nok. Det er flere gode ballspillere hos vertene, og begge lag skaper noen sjanser. Allikevel er det vi Gule som kommer til avslutning. Er omtrent som Eurovision. Det er alltid litt hype om en låt før det virkelig smeller, men så kommer det en outsider eller to og vinner. Ikke at jeg ser på det, for det er det jo iiiiiiiiiingen som gjør…

Forskjellen ble enkeltindividetJacob Matre Eriksen…vår egen Birger Eriksen og Maradona (pre-mage 1990). Det skytes med skarpt!

Kan høre ut som jeg skriver et utkast til et valgdokument i Høyre. Det er det ikke, men hovedforskjellen mellom lagene lå nok i våre spillere på midtbanen. Der er vi sterke, så også i dag. Matre, «Kaabe» og Fragaat er en sterk trio og de står seg med pasninger slik Sverige gjorde gode stener i Mix Double VM i praktsporten curling nylig!

Så med mer driv og treffsikkerhet så er vi kollektivt farlige offensivt. På vårt «ente» angrep så sitter den! Det føltes i alle fall som «ente», for vi brant noen sjanser a la Greven og steinkirker på 90-tallet!

Selvsagt var det Matre som var sist på den, men flere må nevnes. Først og fremst nysigneringen William Fragaat! Han har vært hel ved på trening og kamp, og forhåpentligvis så har vi glede av han i to år til! Hans pasning til Matre er som å se Francesco Molinari med jernkølle 125 meter unna flagget. Det limes inntil og Matre bare må skåre (skåra i alle kamper han har starta, senior og junior)

Emil Myking i fint driv

Videre så kan man fort glemme forsvaret. vDet skal vi ikke gjøre i dag, for vår bakre firer består av alt fra klarinettspillende stopper (Seim til «kjempen fra øst» (Stoltz). Videre har vi Dag sammen med partner Ole M. Nok en nysignert spiller som har nivået inne! Det lukter litt av den muren Trump har så innmari lyst på, men ikke har snøballs sjans i helvete å få innvilget penger fra Kongressen til.

Vi burde skåra flere, men skuddene reddes av Jardar sin gode keeper. På motstanderbenken hører vi han også kan spille senior, og det forstår vi.

Allikevel så skaffer vi oss et lite pusterom når vi setter 2-0 i det 40 minutt. Skåringen kom på et veldig beleilig tidspunkt.

Vannmelon gir energi

Vi hadde på forhånd bedt om 10 minutters pause. Litt fordi vi har russ på laget, men også fordi jeg liker at gutta får slappe av litt uten at pausen skal bli mas og jag. Så 2 minutter prat (derav 20 sek er max på hva jeg sier som er fornuftig). Dog er det digg med 5 minutter til å fylle energikamre med melon, druer og annen frukt!

Det er tydelig at det er en god ting, for vi er mye bedre enn både Jardar og vår utgave av oss selv i 1.omgang. Som Usain Bolt er vi ute av startblokka, og vi ser oss kun tilbake fra 85 minutt og inn.

For vi punkterer med både 3-0 og 4-0 mellom 45 og 85 minutt, naturlig nok i den rekkefølgen ifølge min mattelærer!

En av mange dueller

Kokosboller, energidrikke og Game of Thrones

Vi mister etter hvert fokus på kampen, i alle fall på benken. Guttene snakker mer om kommende turer til Rwanda (august) og USA (oktober) på benken. Mens jeg begynte å snakke om «maten» som skal inntas før nattas episode i nevnte serie.

Så Jardar tar over på slutten, og det at de skårer er rettferdig nok. Skal sies det også var på et vakkert angrep! Vi burde som alt nevnt skårt fire-fem til, men det gjør vi nå en gang ikke.

Oppsummert så har vi kontroll, men dette Jardar laget kommer til å ta mange poeng mot andre lag! Vi liker en utfordring og det fikk vi i dag!

Takk til sympatisk hjemmelag og dommer for en fin kveld under fine forhold!

Kampens tre stjerner:

***Matre: Blitt vane å dele ut til han. Men du er sabla god, også i dag.

**William F: En solid spiller og fyr! Leverer tvers igjennom sin andre gode kamp med sin fot! Blir mye moro fremover for laget når du er sånn!

*Johan Solberg: Det at du satser på bandy gjør deg bedre i fotball og! Fint ute og stopper en rekke bakromsangrep. Gode utspill og styrer med myndig stemme