Jr 3: Info om oss for de som er nysjerrige på prøvespill

Vi er Bærum Jr BREDDE (3 laget), og hvis du har lyst å teste ut hvordan det er hos oss er du hjertelig velkommen!

Klare for lokaloppgjør

Klare for lokaloppgjør

Her følger info om opplegget, treningskultur og krav:

Vi er vært en sammensveisa gjeng i 2 år nå, og vi teller rundt 20 spillere. Men i og med at fravær er akseptert i betydelig grad (skole, jobb og annen aktivitet), så er det alltid kjekt med påfyll av ungdom med gode holdninger, sosiale ferdigheter og som ser verdien av å bidra til et større fellesskap (være seg laget eller lokalmiljøet)

Det er altså frivillig oppmøte på trening, vi trener 2-3 ganger i uka og skal spille i 3.div kommende år (selv om vi rykket opp til 2 div).

Vi gjør diverse ting utenfor fotballen, være seg dugnadsarbeid eller faste tradisjoner som curlingturnering og paintball.

Lagets filosofi er tanken om at alle tilhører og kan bidra på ulike vis til at laget blir sterkere. Derfor har vi også et kamprop som alle nye må lære seg. Her kan det i korte trekk sees en reportasje som VG lagde om akkurat dette:

Videre så skal laget også i år reise på tur. Dette er alltid høydepunktet for sesongen, og vi har tidligere vært i Washington D.C og Thailand/Kambodsja.

I år går ferden til Rwanda og nord på grensen mot Uganda. Dette vil bli avviklet i tidsrommet 22 juni til 2 juli. Her skal vi i samarbeid med blant annet NFF jobbe frivillig og starte noe som forhåpentlig vil være et prosjekt som breddefotballen i Bærum SK vil fortsette med i senere år

Laget samlet utenfor Kongressen ifm. turen til Washington D.C

Laget samlet utenfor Kongressen ifm. turen til Washington D.C

 

Hvis dette vekker interesse så ta kontakt med trener Erik Massimo Herstadhagen på: erikmassimo@gmail.com eller på facebook.