Jr 3: Gutta krutt leverer!

BVH jr 3- Bærum Jr 3 1-7 (0-2)

Først, enkelt og greit: VELDIG STOLT AV ALLE! Makan til god gjeng på banen og morsom utenfor! Inkludert ordentlig hyggelige ispedd noen artige karakterer av folk. Alt i alt, da får man: BÆRUM JR 3-SERIEMESTERE 3 DIV 2019!

La oss fortelle litt om forutsetningen før jeg så forteller om selve kampen. For vi fikk hjelpende hånd av våre stripete venner fra det dyre boligområdet på Høvik sist helg. I den forstand om vi ville vinne serien om vi vant kampen mot BVH på Gommerud i dag. Enkelt og greit…i teorien.

Så til kampen, for det er mye å skrive om. Spoileralter: Mye MORO å skrive om. Vi det kommer tidlig frem at vi er hakket bedre. Kanskje ikke i banespill, men i den O`viktige offensive tredjedelen.

Vi håper alle du fortsetter et år til Simon! (lenge til RT 😛

Så der kommer vi til sjanser tidlig, og evt nerver roer seg når vi setter 1-0 etter først å ha brent noen store sjanser. Kvarteret er spilt. Nå er det veldig tydelig for alle 31 tilskuerne og antagelig hunden i bånd og, at BVH spiller… skal vi si…naivt i forsvar. Det er som Ulf Lundell synger:

Rett nok så skårer vi 2-0 minutter etterpå, og det roer ned oss på benken. Smilet sitter løsere, fleipen går og det snakkes om USA turen.

Vi skulle ha skåre tre-fire, ja kanskje fem mål på de store rommene vi fikk. Dog så utnyttet vi dette fryktelig dårlig, og da er det fortsatt nerve i kampen. I alle fall så skremmes vi som om vi skulle sett Annabelle på kino rett før pause. For da treffer de først krysset, før de på åpent mål skyter over! De gjengjelder vår ineffektivitet.

La det swinge, la det rock`n Roll…

…het det når Bobbysocks vant MGP i 1985 var det vel. I 2019 så er det vi på jr 3 som i andre omgang lar det låte etter beste evne!

Nå satser BVH offensivt som en døddrukken sjømann på lokal spillesjappe i nærmeste havn. De har ingen på egen halvdel når de har ball på vår 30-meter! Aldri sett makan.

Så selv om vi brenner noe også i andre, så bestemmer Jacob Matre seg for å ta tak. «Nå fårre væra nok» som bestemoren sa når vi maste om kokosbolle nr 5! På fem minutter så skåres tre mål, og om vi var noe trua på 2-0, så er det vanskelig å si det samme når vi leder 5-0 med halvtimen igjen!

Lære om USA

Gutta skal forhåpentligvis lære om div historie og kultur fra «Junaiten» den neste uka, så la meg nå beskrive de siste 30 minuttene med «Garbage time»

Ikke fordi vi spilte dårlig, men fordi samtlige 22 sympatiske spillere utpå Gommerud vet sesongen er over. Så den gjenstående halvtimen har ikke så mye å si.

Det oppstår mange morsomme situasjoner begge veier, og det er like kaotisk og dårlig organisert her som Boris Johnson plan B for Brexit 31 oktober.

Geir Olav kommer med godt drikke. I sitt sedvanlige gode humør, og jeg trekker også på smilebåndet når jeg ser hvor mange foreldre som faktisk står på sidelinja med jakke, skjerf og noen attpåtil med lue.

Energibombe!

Det varmet, takk skal dere ha folkens!

Alle får spilt minst 27 minutter, det er ok i en seriefinale. Ellers så kan det nevnes vi skårer to til med Jacob Matre! Før BVH får trøstemål når vi er som spillegale sjømenn på slutten.

Summa summarum

Thomas er trygg bakerst. Tør jeg si historiens beste breddekeeper! Ole og Simon har hatt en travel høst, men spiller feilfritt i dag. Simon med returløp sent i kampen, og Ole med skudd i tverra. Anders L og Vegar er sikre om Alcatraz før 1963

Midten har pasningsarkitektene Emil og William. De forstår spillet og er arkitekt bak flere av våre sjanser/mål! Når innbytterne August, Ringo, Filip kommer inn, så er det med energi og løpskraft. Thomas bidrar med sin hurtighet, så har vi igjen Jacob Matre da:

Jacob Matre- dagens BB

Banenes beste! Han er alltid god, men i dag var han best! Fire mål og løpskraft som det

KAMPENS TRE STJERNER:

*** Jacob Matre! Fire mål og mye mer.

** Resten! Glad i dere alle. Herlig gjeng på og utenfor!

*Faren til Thomas Kruse. Ordner champis og kake! Vi takker!