Jr 3: Det er ikke alltid lett å treffe på høstjakta!

Bærum Jr 3- Nesøya Jr 1   5-0 (0-0)

Så var vi i gang med andre halvdel av sesongen. Noen spillere ut, og andre inn. Den enes død, den andres brød er det jo noe som heter. Vi har fått solide spillere fra Stabæk i form av Henrik «Henke evig Blaa» Geelmuyden, Nikolai Skeie, Thomas Cappelen og det er usikkert hvor stort inntog i sjekkhefte Massimo har gravd for å hente «utenlandsproffen» Torkel Mellin-Olsen. Vi snakker nok Pareto-summer og at han må redusere burgerspisingen.

Begge signeringene kom godt fra debuten i Bærum:
Torkel Mellin-Olsen og Henrik Geelmuyden

Det så også lenge magert ut hva fangsten i kampen gjaldt. Vi er noe bedre enn motstander Nesøya. Dog skal de ha skryt av lagånd og god defensiv organisering. De kunne nok tatt over hvilken som helst departement i EU med slike ferdigheter rent organisatorisk.

Så til selve kampen:  Dere kjære lesere har jo alt skjønt det ble magert utbytte i 1.omgang. Faktisk ingen fangst. Men det sto ikke på forsøk, spill eller innsats. Slik var det også mot samme motstander på våren. Heldigvis så er vi pottetett defensivt. «Henke G» og Martin er solide bakerst. Godt hjulpet av backene, med eller uten inngrodd tånegl.

God defensiv organisering av oss. Vi var som oftest tett oppi med mange mann

Så til pause så går vi litt i villrede på 0-0, men med bordet dekket av frukt og drikke, og en rolig prat der vi gjør noen justeringer er oppskriften på veien videre.

 

                                           Gode i 1.omgang, meget gode i 2.omgang

 

Gutta plukker opp hansken fra første spark og vi skaper mer de første 10 minuttene der enn i hele 1.omgang. Dessverre så får vi fortsatt ikke uttelling i form av å flytte kuler på ramma. Etter et lengre skadeavbrekk så er vi i gang. Jeg frykter det oppholdet i spillet skulle dempe vårt initiativ, men som oftest tar jeg feil. Så også her. Det er sjelden vi EU og ulv-tilhengere i Hedmark har følelsen av å ha rett.

Heldigvis treffer vi blink, og ikke ulv til slutt. For på vår «ente» mulighet så sitter den! 1-0 etter soloraid.

Da er det både ristet og banket i ketsjupflaska, for nå kommer 2-0 og 3-0 raskere enn hva ungdom rekker å sende som snap.

2-0 kommer med «75 Clucken». Christian lever opp til artistnavnet her. Denne skåringen er nok spikeren i kista for tapre Nesøya-gutter som sto på iherdig veldig lenge!  I alle fall har vi Nesøya nede for telling når vi setter 3-0 minuttet etterpå ved Torjus.

Torjus hadde nok en solid kamp

Fra nå av så er kampen akkurat slik som Brighton mot United senere på dagen. Kun et spørsmål om hvor stor seieren skal bli!

For vår del skårer vi nok flere mål her enn hva United gjør før Boxing Day!  Vi rekker to til.

4-0 er en perle av mannen med navn så vakkert som skåringen: Sander Frans Phillipe Caille!  Det går rykter om at han feirer med benkpress senere på dagen.

Vår femte spiker settes av gutten som overlevde «redneck»-delen av New York (ja kjære nordmenn, NY er mer enn «The Big Apple»). Torkel gjør sin beste Thomas Jansrud-imitasjon og danser seg igjennom motstandere som de skulle vært slalåmporter.

5-0….game, set and match!

Oppsummert så er jeg fornøyd, og det før jeg har spist min sedvanlige kveldsburger! Det finnes forbedringspunkter, men i det hele så vil jeg trekke frem at vi holdt roen til tross for mangel på mål. I tillegg skal man ikke kimse av at kondisen holdt for overraskende mange kampen igjennom. Vi snakker tross alt bredde-ball, der alt som har mer enn 2 % er mer prioritert enn å trille kule på løkka eller treningsfeltet!

Dagens tre stjerner:

***  Christian.  Solid kampen igjennom. Er så god at han også opplever å bli takla styggest i dag uten å få frispark. Da snakker vi krutt. 300 kroner rikere

** Henke G:    Trygg, god fot og sterk i duellene. Du var god i din første kamp i den vakre gule drakta!

* Torjus:        Vår midtbanesjef. Jobber kampen igjennom og punkterer kampen. En fyr som er «hel ved».