Jr 3: Bedring i horisonten!

Bærum Jr 3- Heggedal Jr 1 5-1 (2-0)

Som alle våre tusenvis av fans vet, så har laget gjort omtrent som hoggormen: skiftet ham. I alle fall er det få 00-spillere igjen i høst, mens det strømmer på med 02gutter

Siste signering er Erik Lekanger! Kvalitet på og utenfor banen, og nå også trener for Bærum G07!

Om kampen i dag. Hva skal en stakkar hedemarking si? Jo, været var bra, vi var nok spillere og jeg hadde troa på en god prestasjon.

Starter helt ålreit

Vi hadde mange ballspillere i laget, så planen vår var å bruke den mellom oss og imellom de grønne gjestene. Det lykkes vi sånn ok med. Nok til at vi kan påstå å være det beste (mest spillende) laget.

Dog er det kontring vi skårer på først. Dag demper, Dag mister, Dag grisetakler, Dag slår perfekt ball! Sånn kunne man lagd en liten tegneserie om. Moro var det å se sekvensen.

Som avsluttes med at nevnte Erik Lekanger kommer alene med keeper. Man trenger ikke forstå Sartres «Væren og Intet» for å innse vi tar ledelsen 1-0.

Litt mer ro pga tidlig ledelse og slik fortsetter omgangen. Etter hvert så dobler vi ledelsen, for de som ikke er så skarpe i matte. 2-0 er det dobbelte av 1-0.

Vi er for all del ok i spillet, men jeg savner litt bevegelse hos backer og kanter når vi selv har ball. I dag kunne vi fremstå som Pensjonistpartiets ungdom der ute, med litt for lite mobilitet!

dav

Ting fortsetter helt på det jevne, men med glimt av storhet!

Vi drikker vår saft og spiser vår melon. Pausen er av den lengre slaget, da jeg ba om det fordi noen av gutta skulle se Arsenal-Tottenham, og det måtte rigges til på vårt anvendelige klubbhus.

Når vi først kommer i gang med de siste 45 minuttene, så er det helt ok. Litt svakere enn første halvdel av kampen, men nok til at vi har kontroll. De to neste målene som skårer er våre, før sympatiske gutter fra Heggedal setter en mål (mens jeg har:


Resten av kampen er ikke særlig spennende, så mulig de 6 tilskuerne vi talte tok seg en tur rundt Stadion. Området er jo en perle etter oppusning.

Rett nok må jeg nevne vi får en goal til, men den ser jeg ikke. 5-1 skal jungeltelegrafen ha det til at det ble.

I alt en ok + kamp av oss, men jeg er trygg på at vi blir bedre med såpass ungt lag vi har! 

dav

Kampens tre stjerner:

*** Ingen. Få holde igjen litt så ikke alt kommer gratis

** Lekanger. Viser kvalitetene det bor i han, og finner nettmaskene i sin første kamp

*Dag! Rett fra «voksenselskap» og 15 minutter til kamp. NULL problem. Er solid og selv når han en gang bommer, så grisetakler han etterpå, så assist! 00 store helt!