Jr 2: Heroisk innsats betalte seg- nesten

Bærum Jr 2- Holmen Jr 1 2-2 2-3 etter str.konk.

OBOS Cup. Turneringen alle melder seg på, for så å melde seg av igjen. Over 10 kamper på ulike OBOS-nivå i dag endte med 3-0 fordi ett av lagene trakk seg.

Her stilte begge lag, dog var Holmen klart flere på benk enn oss. Antagelig også på tribunen, for det var folk til stede i høstmørket.

Viser oss frem

Innledningsvis så er ikke mangel på krefter noe tema og gutta går ut i 90. Er jo et kjent faktum at de med lappen i den alderen «aldri» er harde på pedalen. Vi får tidlig betalt for vårt press i form av at Christian H N skårer på ball i bakrom.

De kommer det flere av, men målene uteblir.

Etter hvert vil gjestene være med og de skaper også mer enn nok til å burde ha skåra i løpet av de første 45 minuttene. Fellesnevneren for begge lag er at det vil seg ikke og at de da står 1-0 til pause kan vi Gule fans leve med. Litt bittert må det være for de rød-sorte, men som jeg kommer tilbake til senere i mine skriblerier: Det å ikke skåre er også en mangel på viktig egenskap.

Vi har seieren i lomma, men så revner (forsvars)-sømmen

Begge lag satser opp og frem. Slik angrepsvillig fotball gjør sitt til at de 60 tilskuerne, 3 bikkjene og en flokk Kanada-gjess blir underholdt selv om det blåser «nordavind fra alle kanter».

Begge lag vil i ettertid så de fortjente å vinne om man kun teller sine sjanser. For hadde begge lag vært bedre på å avslutte hadde dette endte med tennissifre. Dog er underlag kunstgress og ikke grus, og ingen der ute på matta er fotballens svar på Djokovic.

Så det forklarer at det blir en stillingskrig. Ingenting å ta verken oss eller Holmen på i vilje og tæl, men begge lag bommer oftere enn Domracheva gjorde her:

Da blir det oppoverbakke da.

Når vi til slutt får mål nr 2, så er det nok en gang Christian H N som står for siste touch. Der og da kjennes det som vi skal ro seieren i land.

Holmen-gutta ville det annerledes. En imponerende sluttspurt sørger for 2-2 i løpet av minutter og vi er i «repene» som det ville het om sporten vi bedrev var boksing. Dog så er det ingen som banker noen her, selv om det blir tøffe dueller. Spillet flyter, mest takket være banens beste: dommeren!

Utfallet av kampen var på dette tidspunktet like uklart som selve bildet 😉

Ekstra valuta for gratis inngang!

Det står seg med 2-2 til fulltid. I og med dette er cup så betyr det 2*5 golden goal, for deretter å gå til Englands favorittgren innen sport: straffekonk.

Holmen er nærest i disse tilleggsomgangene. De har blant annet enn i tverra, mens vi har noen potensielle overganger. Dessverre, men fullt forståelig, så er kreftene bortevekk som Jimmy Hoffa Jimmy Hoffa – Wikipedia

Når Hoffa ikke er funnet på 46 år, så er det forståelig at vi også ikke klarer å finne frem noen krefter til en sluttspurt.

Så det ender 2-2 og vi blir sittende klare for straffesparkkonkurranse.

Gode straffer- marginer avgjør

Her leverer begge lag. Holmen er først ute og skårer, mens vi gjengjelder handlingen på vår påfølgende. Slik fortsetter det frem til de to siste. Da skårer Holmen via stolperota og inn, mens deres keeper gjør en god redning på vårt siste spark på ballen.

Da ender det med avansement for Holmen- vi gratulerer med det, men vi kan ta med oss en god prestasjon og enda bedre innsats mtp vi kun er 12 spillere til kveld dyst!