Jr 1: SERIEMESTERE!

Strømmen Jr1- Bærum SK Jr 1 1-8 (0-4)

Forutsetningen før kampen var grei: Seier og vi er seriemester! Som medfører at vi spiller på øverste nivå neste år!

Det tok ikke et år før vi skjønte at vi ville klare det! Skribenten var nok mer nervøs enn spillerne, for i live-updaten så skrev jeg vi virket nervøse. Tja, jeg bomma nok der. For etter kun 5 minutter så sitter 1-0. Fint forarbeid av Petter B, før Frederic får ballen alene i hjørnet av 16-meteren. «BANG» i hjørnet som han skulle spilt på «A-landsen».

Kampbildet var tydeligere enn mobilkameraet mitt!

Kun minutter senere så skårer vi på nedfallsfrukten av en corner. Det er lagets «måse»: Gaute som skårer fra særdeles kort hold!

Om ikke det er nok, så kommer vi ut på høyt press rett fra avspark og øker til 3-0. Ballen blir stjålet av keeper, og nok en gang er det Frederic.

Minutter senere så ordner IK B soleklare målskårer Thomas 4-0. Fra kort hold så settes den ned i motsatt hjørnet! Flott enkeltmannsprestasjon.

Cruisekontroll på

Så er det ikke så mye som skjer. I alle fall ikke på begge sider av banen. Defensivt så har vi kontroll, mens vi offensivt spiller helt ok. Gutta skjønner vi vinner, så fokuset er ikke 100 %. Fra tribunehold så observerer vi at det blir (for) mye en og en som skal trylle der ute. Vi slipper unna straff ved unødvendig balltap, men vi skaper mindre når vi slipper kula for sent eller aldri.

Så omgangen holder på å ebbe ut når vi knocker Strømmen i kanvassen for telling i det 44.minutt med 5-0 signert Frederic. Han kunne/burde fått en pølse i pausen for hat-tricket!

Vi løper i fra!

Fortsatt cruisekontroll på

Vi trenger ikke være så kreative i spillet lengre og det syntes. Vi er fortsatt bedre, men ikke på det nivået vi kan være. Kanskje naturlig mtp stillingen. Samtidig så blir de rundt 20 tilreisende Gule mer opptatt av å sjekke nyheter på telefon, snap og kanskje en eller to håper på match via Tinder!

For matchen der ute er ikke så underholdende. Rett nok noen sjanser, sågar et mål etter 55 minutter av Thomas. Men noe særlig mer er det ikke å skrive hjem om.

Så vi er tilbake til respektive mobilskjermer. Hva har president Trump twitret? Hva skjer med Hovland i Sør-Korea og hva er startellveren til Jr 2 mot Oppsal kl 2015?

Vi blir klokere på de tingene, ingen stikker fra stadion (null match på Tinder?) og stemninger er generell løs og god!

Førstemann i Bærums historie med mål i IK og VM

Max Benjamin Myrmo! Eneste med mål i VM og IK

På slutten kommer endelig Max på. Jeg vet ikke hvorfor det tok så lang tid, men gutten svarer å gjøre som han gjorde i Bandy-VM for USA:

Med å skåre! Antagelig ikke på samme måte da som nå. For denne gang er det via hodet. Jeg vet ikke om det er lov engang i bandy å skåre på hode? Uansett foregikk nevnte bandy-VM langt nord i Russland, og der er det verken 3G eller fri presse, så målet der får vi aldri se.

Altså vi er oppe i 7-0 og det er kun minutter igjen. Strømmen har gått, så vi får se Thomas øke til 8-0. Nok en gang langs kanten.

Så får vi skade (ikke alvorlig) på Torkel. Som byttes ut. Nå har vi ikke innbyttere, så keeper Felix stepper inn på back. Alle håper han skal skåre og det er ikke langt unna.

Siste målet får hjemmelaget. Vi slipper de til i midten, de spiller fin pasningsfotball og avslutningen står i stil til angrepet. Så da ender det 8-1.

Gratulerer med opprykk!

En lang sesong er (nesten) over! En kamp gjenstår, men vi kan legge inn en tur over grensa på jakt etter billig flesk når vi gjester tabelltoer Kongsvinger.

10 strake står det respekt av! Som blir kronet med opprykk til IK A!

Vinner av Interkrets B! GRATULERER TIL ALLE PÅ JUNIOR 1!