Jr 1: Årsbeste når det gjaldt som mest!

Bærum SK Jr 1- Raufoss Fotball Jr 1 4-0 (4-0)

Alle kjente til forutsetningene foran kampen. Det lag som vant, hvis noen, ville være i førersetet for opprykk til Interkrets A med kun en eller to runder igjen. Med uavgjort så åpnet X antall nye scenarioer seg.

Så tykt med nerver, en anelse kulde og godt over 40 tilskuere så var det klart for årets viktigste kamp (så langt) i årets serie!

De 11 utvalgte

Raskere åpning enn Bolt, Kuper`n og Ingrebrigtsen

Vi skyter så stor fart ut fra første spark at Astronomiavdelingen på gamle UIO har måttet ansette flere forskere.

Etter 9 minutter så slipper vi både jubelen løs og samtidig senker nervene. Persbråtens mønsterelev Erik Frøysa kan mer enn å få gode karakter i rettslære! Han vinner ballen på midten og etter litt kluss så havner lærkula hos Thomas Chaisee Storødegård som igjen finner tvillingbror Frederic C S. Da er veien til målet så kort fra høyre side at Frederic ikke bommer! 1-0 og drømmeåpningen er et faktum!

Vi har uante krefter og spiller glitrende fotball. Vårt mål nummer to kommer når Raufoss mister ballen på midten etter press fra Torkel Holm Åsnes . Torkel spiller til Sebastian Sjo, som igjen ballen til Thomas C S. Årets toppskårer i IK B gjør ingen feil og dobler ledelsen vår etter ca kvarteret spilt!

Tom Brady er på Kaddettangen!

I alle fall så det slik ut at tidenes beste quarterback i am.football la en pasning i forkant av det tredje målet, noe a la dette:

Erik F legger en krempasning på 45 meter som Thomas C S demper på elegangt vis. Dempingen fungerer også om pasning til seg selv og årets mål på «Kadda» er et faktum! 3-0 i toppoppgjøret etter 27 minutter!

Raufoss er sjokkert a la når Muhammad Ali KO’s George Foreman tidlig på vinteren 1974.

De får ikke ristet sjokket av seg heller, for vi holder skyhøyt nivå i alt vi foretar oss omgangen ut. Med det blir vi belønnet med nok et mål og!

Keeper Felix Nilsen Lundevik får Greta til å klikke med å skape hull i Ozonlaget! Utsparket kommer ned med sne på, samtidig som den finner Sebastian Sjo som kommer «Lemieux-style» alene med keeper. På samme vis som Mario 30 år tidligere, så gjør han ingen feil og 4-0…

game,set and match Bærum. Til tross for at vi bare har spilt halve kampen. Du verden for en omgang vi leverer! Jeg mener årsbeste!

Cruisekontroll

Visstnok så flyr ikke pilotene så mye selv annet enn take-off og landing. Det fant jeg ut etter tiår med flyskrekk. Så kjekt å vite.

Slik spilte vi vi og de siste 45 minuttene. Seieren er aldri trua, og vi unngår både baklengs og skader foran neste ukes oppgjør mot Strømmen borte.

Så det er kjekt og positivt.

Allikevel litt ris at vi klarer å pådra oss tre gule kort i 2.omgang noe unødvendig. Verst er det for «Alpin-Arvesen» som må finne seg en plass på tribuna i neste oppgjør (3 gule er karantene).

Står til laud!

Laud er det motsatte av haud! For å forklare bedre. mens haud er dårlig så er laud «rosverdig ovenfor andre». Kort sagt, det jeg vil si: Vi spilte en jævlig bra kamp! Der første omgang er spinnvill, mens vi i andre har kontroll!

Skribenten ser nok en 80-90 kampen i året på Kadda, og nominere 3-0 målet til årets mål! Frøysa er Tom Brady og Thomas er Randy Moss! Bedre kan det ikke bli.

Tredje er det nydelige angrepet med frøysa som spiller langpasning på 60 meter til thomas som scorer Siste målet er langpasning fra felix som går hele veien gjennom til sjo som scorer